دانلود شیپ فایل(نقشه GIS) معابر شهر شیراز سال 98

- دانلود شیپ فایل(نقشه GIS) معابر شهر شیراز سال 98

دانلود شیپ فایل(نقشه GIS) معابر شهر شیراز سال 98

این محصول شامل  شیپ فایل معابر شهر شیراز و این فایل قابل استفاده در نرم افزار مرتبط با سیستم های اطلاعات مکانی – GIS نظیر ArcMap و GGIS می باشد.

 

اطلاعات توصیفی این شیپ فایل شامل نام فارسی،نوع معبر،دسته بندی معابر نظیر اصلی و فرعی و … می باشد.

این شیپ فایل کلیه مسیر های ارتباطی اعم از خیابانها،کوچه ها،بن بست ها،بلوار ها،تقاطع ها،میادین و… را پوشش داده و نوع آن بصورت خطی می باشد.

این شیپ فایل قابل همپوشانی با سایر شیپ فایل های مربوط به این محدوده می باشد.

بروز رسانی این شیپ فایل مربوط به سال 98 می باشد.

برای استفاده این فایل آن را از حالت فشرده خارج کرده و در ArcMap از بخش Add data فایل را در نرم افزار فراخوانی نمایید.

تو این فروشگاه میتونی با  هزینه بسیار کم  داده های مطمئن بدست بیاری.

اگر مشکلی داشتید به  صورت تلفنی و یا از طریق واتساپ در خدمتتون هستم.

شماره تماس بنده در ارتباط با ما موجود است.

هر روز در اینستاگرام مطالب جالب در قالب نقشه ارائه می گردد می توانید از بخش پیوندها اینستاگرام ما را دنبال کنید.

شیراز یکی از شهرهای بزرگ ایران و کلان‌شهر زیبای این کشور و مرکز استان فارس است. جمعیت شیراز در سال ۱۳۹۵ خورشیدی بالغ بر ۱٬۵۶۵٬۵۷۲ تن بوده که این رقم با احتساب جمعیت ساکن در حومهٔ شهر به ۱٬۸۶۹٬۰۰۱ تن می‌رسد. شیراز پنجمین شهر بزرگ و پرجمعیت ایران است

شیراز در بخش مرکزی استان فارس، در ارتفاع ۱۴۸۶ متر بالاتر از سطح دریا و در منطقهٔ کوهستانی زاگرس واقع شده و آب و هوای معتدلی دارد. این شهر از سمت غرب به کوه دراک، از سمت شمال به کوه‌های بمو، سبزپوشان، چهل‌مقام و باباکوهی (از رشته‌کوه‌های زاگرس) محدود شده‌است.

شیراز پس از تبریز (در سال ۱۲۸۷ خورشیدی) و تهران (در سال ۱۲۸۹ خورشیدی)، سومین شهر ایران بوده که در سال ۱۲۹۶ خورشیدی، نهاد شهرداری در آن تأسیس شد. شهرداری شیراز به ۱۱ منطقهٔ مستقل شهری تقسیم شده و جمعاً مساحتی بالغ بر ۲۴۰ کیلومتر مربع را شامل می‌شود.

نام شیراز در کتاب‌ها و اسناد تاریخی، با نام‌های مختلفی نظیر «تیرازیس»، «شیرازیس» و «شیراز» به ثبت رسیده‌است. محل اولیهٔ این شهر در محل قلعهٔ ابونصر بوده‌است. شیراز در دوران بنی‌امیه به محل فعلی منتقل می‌شود و به بهای نابودیِ اصطخر – پایتخت قدیمیِ فارس – رونق می‌گیرد. این شهر در دوران صفاریان، بوییان و زندیان پایتخت ایران بوده‌است.

شیراز از دیرباز به واسطهٔ مرکزیت نسبی‌اش در منطقهٔ زاگرس جنوبی و واقع‌شدن در یک منطقهٔ به نسبت حاصل‌خیز، محلی طبیعی برای مبادلات محلی کالا بین کشاورزان، یکجانشینان و عشایر بوده‌است. همچنین این شهر در مسیر راه‌های تجاری داخل ایران به بنادر جنوب مانند بندر بوشهر قرار گرفته‌است.

شیراز به سبب جاذبه‌های تاریخی، فرهنگی، مذهبی و طبیعی فراوان، همواره گردشگران بسیاری را به سوی خود فرامی‌خواند.

 موفق و پیروز باشید.

 

 

برای دانلود کلیک کنید