تفسیر وکسلر بزرگسالان (نمونه اجرا شده آزمون وکسلر بزرگسالان با تفسیر) نمونه اول
نمونه اجرا شده آزمون وکسلر با تفسیر
تفسیر آزمون وکسلر بزرگسالان
نمونه اجرا شده وکسلر
تعداد صفحات: 19
نوع فایل: WORD
قسمتی از متن:
فرم ثبت مقیاس هوش وکسلر برای بزرگسالان (نمونه اجرا شده) آزمونهای عملی و کلامی:
1- اطلاعات عمومی 2- درک مطلب 3- حساب 4- تشابهات 5- فراخنای ارقام 6- خزانه لغات 7- رمز نویسی 8- تکمیل تصاویر 9- طراحی با مکعب ها 10- تنظیم تصاویر 11- الحاق قطعات
مشخصات آزمودنی
معاینه وضعیت روانی
تفسیر و برداشت بالینی:
سطح 1- هوشبهر مقیاس کلی:
سطح 2- هوشبهرهای کلامی- عملی، نمره های عامل، و گروه بندی های افزوده
نیمرخ SCAD
گروه بندی های هورن:
سطح 3. تفسیر پراکندگی خرده آزمون ها
سطح 4- تغییرپذیری درون خرده آزمون ها
سطح 5- تجزیه و تحلیل کیفی
سطح 2- هوشبهرهای کلامی- عملی، نمره های عامل، و گروه بندی های افزوده
گام 2 الف. هوشبهرهای کلامی- عملی
با توجه به اینکه هوشبهر کلامی وی برابر 95 و هوشبهر عملی وی برابر 91 می باشد و مقدار تفاضل آنها کمتر از 12 نمره است؛ در سطح 05/0 تفاوت معناداری بین نمره های هوشبهر کلامی و عملی وجود ندارد. لذا نمرات در این سطح از قابلیت تفسیری برخوردار نیستند.
گام2 ب- نمره های عامل
نمره آزمودنی در درک و فهم کلامی برابر 98.6 است که با توجه به شاخص های ناگلیری ( 1993 ) تفاوت معنا داری با میانگین ندارد. نمره وی در سازمان ادراکی 94 می باشد که در این عامل نیز تفاوت معناداری با میانگین ندارد. در عامل رهایی از حواسپرتی نمره آزمودنی برابر با 88.8 است. و در این عامل نیز تفاوت معناداری با میانگین ندارد.
جدول:
با توجه به نمرات بدست آمده از انحراف نمرات از میانگین می توان این سه عامل را روی یک پیوستار قرار داد، که در یک انتهای آن عامل درک و فهم کلامی و در انتهای دیگر عامل رهایی از حواسپرتی قرار می گیرد. عامل سازمان ادراکی نیز در میانه این پیوستار قرار می گیرد.
قابل ذکر است که پراکندگی نمرات در مورد عامل درک و فهم کلامی برابر 1، سازمان ادراکی برابر 2، و رهایی از حواسپرتی 8 می باشد که مقادیر فوق نشان دهنده این است که خرده آزمون های عامل درک و فهم کلامی و سازمان ادراکی یکپارچه اند. اما به علت پراکندگی زیاد بین خرده آزمون های عامل رهایی از حواسپرتی، این خرده آزمون ها یکپارچه نمی باشند.
گروه بندی های افزوده: طبقه بندی های بناتاین، نیمرخ هایSCAD ، گروه بندی-های هورن:
طبقه های بناتاین:
نمره آزمودنی در طبقه مفهوم سازی کلامی به طور نسبی بالاتر از میانگین قرار دارد، که نشان از توانایی مفهوم سازی کلامی بالای فرد است. نمره وی در طبقه توالی کردن پایین تر از میانگین است، اما تفاوت معناداری ندارد. اگر بخواهیم طبقه ها را بر اساس نمره فرد مرتب کنیم به شرح ذیل خواهد بود؛
توالی کردن < دانش آموخته شده < درک فضایی < مفهوم سازی کلامی
ترتیب طبقه ها مطابق با طبقه های بناتاین بناتاین نیست. لذا احتمال وجود اختلال یادگیری در فرد رد می- شود.