تحلیل محتوای بخش اسیدها وبازها کتاب شیمی پیش دانشگاهی بر اساس روش ویلیام رومی

- تحلیل محتوای بخش اسیدها وبازها کتاب شیمی پیش دانشگاهی  بر اساس روش ویلیام رومی

تحلیل محتوای بخش اسیدها وبازها کتاب شیمی پیش دانشگاهی بر اساس روش ویلیام رومی

تحلیل محتوای بخش اسیدها وبازها کتاب شیمی پیش دانشگاهی  بر اساس روش ویلیام رومی

 

 مخصوص مهارت آموزان ماده 28  مشغول تحصیل در پودمان اول و دوم ، دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان

 

مشخصات فایل:

 

فرمت : word, pdf       تعداد فایل: 2      تعداد صفحات: 49 صفحه   عنوان درس : تحلیل محتوا

 

توجه:

این بسته حاوی دو فایل  یکی با فرمت word و دیگری با فرمت pdf  می باشد. این فایل ها توسط یکی از مهارت آموزان  برتر ماده 28 در دوره مهارت آموزی دانشگاه فرهنگیان، برای درس تحلیل محتوا  تهیه شده است. قابل ذکر است که این مهارت آموز در این درس نمره 20 را دریافت کرده است. لذا این پروژه تحلیل محتوا می تواند به شما عزیزان  در کسب نمره عالی در این درس کمک فراوانی  نماید.

 

در مقدمه ی این گزارش آمده است :

مقدمه

ویلیام رومی یکی از صاحب نظران تعلیم و تربیت کتاب خود را بنام (( تکنیک های پژوهشی در آموزش علوم )) را در سال 1986 ارائه کرد. روش او چنانکه خود او معتقد است، یک روش تحلیل کمی است. که به توصیف عینی و منظم محتوای آشکار مطالب درسی و آزمایشگاهی می پردازد.

مراحل اصلی تحلیل محتوا عبارتند از: تعیین هدف، نمونه گیری، رمز گذاری و مقوله بندی طبقه بندی مقوله ها، ارزیابی عینی طبقه ها.

درباره هدف روش تحلیل محتوای ویلیام رومی می توان گفت که هدف آن بررسی این موضوع است که آیا کتاب و یا محتوای مورد نظر، دانش آموزان را به طور فعال با آموزش یادگیری درگیر می نماید؟ به عبارت دیگر هدف این است که بسنجیم آیا کتاب به شیوه فعالی ارائه و تدوین و تنظیم شده است یا خیر؟

درباره نمونه گیری نیز همانند سایر روش های دیگر پژوهش، اگر جامعه آماری وسیع باشد می توان دست به نمونه گیری زد و چنانچه جامعه آماری مورد نظر وسعت چندانی نداشته باشد، می توان از تمام جامعه به عنوان نمونه استفاده کرد .

در مرحله سوم محتوا کد گذاری و مقوله بندی می شود که ویلیام رومی برای تحلیل محتوای کتابهای درسی ابتدا محتوا را به سه قسمت متن کتاب درسی، تصاویر، سوالات تقسیم می کند و سپس برای هر قسمت مقوله هایی را تعریف می کند.

درباره قسمت اول، یعنی متن کتاب درسی، ده مقوله تعریف می کند. در ارتباط با قسمت دوم یعنی تصاویر چهارمقوله، و در مورد قسمت سوم سوالات چهار مقوله کد گذاری می شود. مهم ترین اصل در مقوله بندی این است که تحلیل گر از یک سو بایستی متغیرهایی را که با آن سر و کار دارد به وضوح تعریف نماید و از سوی دیگر باید شاخص هایی که اطلاعات محتوا بر اساس آن در مقوله قرار  می گیرند تعریف کند به عبارت دیگر مقوله ها بایستی منعکس کننده هدف پژوهش باشند……………………

 

 

برای دانلود کلیک کنید