پاورپوینت کنترل کیفیت میوه و سبزیجات

- پاورپوینت کنترل کیفیت میوه و سبزیجات

پاورپوینت کنترل کیفیت میوه و سبزیجات

 

 

 

 

 

 

 

نوع فایل power point

 

قابل ویرایش 21 اسلاید

 

قسمتی از اسلایدها
به طور کلی در مرحله رشد کیفیت میوه بسیار پایین است و در مرحله بلوغ نیز اکثر میوه ها کیفیت بالایی ندارنـد در حالی که در مورد اکثریت سبزیها بالاترین کیفیت در مرحله بلوغ بوده و اصطلاحاً مرحله رسیدن برای سبزیها به کـار برده نشده و خاص میوه ها است

کیفیت اکثر سبزیها در زمان رسیدن پایین می آید جز گوجه فرنگی ولی میوه ها در مرحله رسیدن بالاترین کیفیت را دارند. پس به طور کلی میوه ها در مرحله بلوغ یا هنگـامی کـه رسـیده مـی شـوند برداشت می شوند در حالی که سبزیها در مرحله بلوغ یا حتی قبل از آن در طی فصل رشد برداشت می شوند . به طور کلی سبزیها در دامنه گسترده تری از سنین فیزیولوژیکی یعنی از زمان پیش از آغاز بلوغ تا مرحله رسـیدن برداشـت می شود.
شناسایی معیارها و شاخص های بلوغ از چند جهت حائز اهمیت است:

1- عمر انباری Storage life : گذشتن از مرحله بلوغ یک میوه و عدم برداشت آن می تواند لطمات شـدیدی بر عمر انباری آن بزند. گفته می شود به ازای هر یک روز کـه از مرحلـه بلـوغ سـیب مـی گـذرد تـاخیر در برداشت باعث کاهش عمر انباری محصول به مدت 24 روز می شود.

 2- حمل و نقل Transportation

3 -جابجایی Handling : تعیین دقیق زمان بلوغ می تواند به خسارت کمتر میوه ها در حین جابجایی و حمل و نقل کمک نماید معمولاً حمل و نقل میوه هایی که Over mature بلوغ بیش از حد دارند باعث خسارت به آنها می شود.

 4- مصرف Consuming : برداشت بعضی از میوه ها قبل از مرحله بلوغ باعث می شود که پـس از انبـار داری نیز به طور طبیعی نرسیده و کیفیت مطلوبی پیدا نکند (مثل گوجه فرنگی)

 

فهرست مطالب و اسلایدها

مراحل زندگی میوه ها و سبزیجات   4

شاخص های بالغ شدن و بلوغ          7

روشهای تعیین بلوغ                        10

اندازه گیریهای شیمیایی                  11

اندازه گیریهای فیزیکی                   13

اندازه گیری تغییرات ظاهری           14

اندازه گیری محیطی                        16

اندازه گیری فیزیولوژیکی                17

انواع پوششهای خوراکی                  18

عملیات پوشش دهی                        19

برای دانلود کلیک کنید