مقاله مروری ترجمه شده با عنوان پروبیوتیک ها، پریبیوتیک ها و سینبیوتیک ها و اثرات آن ها روی سلامت انسان

- مقاله مروری ترجمه شده با عنوان پروبیوتیک ها، پریبیوتیک ها و سینبیوتیک ها و اثرات آن ها روی سلامت انسان

مقاله مروری ترجمه شده با عنوان پروبیوتیک ها، پریبیوتیک ها و سینبیوتیک ها و اثرات آن ها روی سلامت انسان

پروبیوتیک ها، پریبیوتیک ها و سینبیوتیک ها و اثرات آن ها روی سلامت انسان

 

30 صفحه فایل pdf مقاله مروری بسیار جامع و کامل در رابطه با پروبیوتیک ها، پریبیوتیک ها و سینبیوتیک ها و اثرات آن ها روی سلامت انسان به همراه 43 صفحه فایل word ترجمه کامل و دقیق کل متن، توضیحات جدول ها و توضیحات شکل ها به صورتی شیوا و حرفه ای

چکیده: یک اکوسیستم پیچیده از میکروارگانیسم­ها در مجرای معدی-روده ­ای انسان کلنی ­سازی می­کند. باکتری­های روده­ ای، نه تنها همسفره هستند، بلکه تحت “تکامل همراهِ سینبیوتیک” با میزبانشان نیز قرار دارند. باکتری­های مفید روده ­ای عملکردهای مهم و متعددی دارند، مثلاً موادّ مغذی متعددی برای میزبانشان تولید می­کنند، از ایجاد عفونت به وسیله ­ی پاتوژن­های روده ­ای جلوگیری می­کنند، و یک پاسخ ایمونولوژیک طبیعی را تعدیل می­کنند. از این رو، اصلاح میکروبیوتای روده ­ای برای حصول، بازیابی، و حفظ تعادل مطلوب در اکوسیستم مذکور و فعالیّت میکروارگانسیم­های حاضر در مجرای معدی-روده ­ای، برای بهبود وضعیّت سلامتی میزبان، ضروری است. عرضه­ ی پروبیوتیک­­ها، پریبیوتیک­ها، یا سیمبیوتیک­ها به درون رژیم­ غذایی انسان، برای میکروبیوتای روده ­ای مطلوب است. می­توان این پروبیوتیک­ها، پریبیوتیک­ها یا سینبیوتیک­ها را از طریق میوه و سبزیجات خام، خیارشورهای تخمیر شده، یا محصولات لبنی، مصرف کرد. فرمولاسیون­های دارویی و غذاهای عملکردی، می­توانند منبع دیگری برای دریافت این باکتری­ها باشند. این مقاله، مروری بر اطلاعات موجود فرآهم می­آورد و دانش کنونی در رابطه با اثرات پروبیوتیک­ها، پریبیوتیک­ها و سینبیوتیک­ها روی سلامت انسان را خلاصه می­کند. سازوکار فعالیّت مفید موادّ مذکور در اینجا مورد بحث قرار گرفته و نتایج مطالعاتی تأیید شده ­­ای که اثبات ­کننده ­ی کارایی آن­ها در تغذیه انسانی است، ارائه شده است.  

 

 

برای دانلود کلیک کنید