دانلود طرح درس – علوم پنجم- بو ییدن ، چشیدن ، لمس کردن (روش تعامل گام به گام )

- دانلود طرح درس – علوم پنجم- بو ییدن ، چشیدن ، لمس کردن  (روش تعامل گام به گام )

دانلود طرح درس – علوم پنجم- بو ییدن ، چشیدن ، لمس کردن (روش تعامل گام به گام )

 

 

 

 

 

 

 

دانلود طرح درس – علوم پنجم– بو ییدن ، چشیدن ، لمس کردن  (روش تعامل گام به گام )

فرمت فایل (word) و قابل ویرایش 

تعداد صفحات 4 صفحه

قسمتی از مجموعه

اهداف

هدف کلی :

آشنایی دانش آموزان با ساختمان ، وکار اندام حس  ، بویایی ،چشایی ولامسه

هدف های جزئی :

1 – بااندام  های حس بویای ،چشایی ولمس کردن  آشنا شوند

2 – اجزای اصلی تشکیل دهنده  بینی ، زبان ، وپوست را بدانند

3 – چگونگی عمل زبان وبینی وپوست را درک کنند

4 – رابطه ساختمان وعمل اندام های بینی وزبان راپی ببرند

5 – چگونگی لمس کردن و بو کردن وچشایی را یاد بگیرند

هدف های رفتاری :

1- اندام حس بویای ،چشایی ولمس کردن را نام ببرند  (دانستنی )

2- اجزای اصلی اندام های بینی ، زبان ، وپوست   را با رسم شکل نشان دهند (مهارتی )

3- به حفظ وبهداشت  پوست ، بینی ، زبان علاقه مند شوند  (نگرشی )

4- چگونگی عمل زبان ، بینی وپوست راگزارش دهند (مهارتی)

5- کارهای ساختمان پوست را شرح دهند (دانستنی)

نکات کلیدی :

مزه ، بو ، گرمی ، سردی ، زبری ، نرمی ، فشار ، درد ، پوست ، بینی ، زبان

برای دانلود کلیک کنید