دانلود طرح درس – علوم پنجم- بو ییدن ، چشیدن ، لمس کردن (روش تعامل گام به گام )
دانلود طرح درس – علوم پنجم– بو ییدن ، چشیدن ، لمس کردن (روش تعامل گام به گام )
فرمت فایل (word) و قابل ویرایش
تعداد صفحات 4 صفحه
قسمتی از مجموعه
اهداف
هدف کلی :
آشنایی دانش آموزان با ساختمان ، وکار اندام حس ، بویایی ،چشایی ولامسه
هدف های جزئی :
1 – بااندام های حس بویای ،چشایی ولمس کردن آشنا شوند
2 – اجزای اصلی تشکیل دهنده بینی ، زبان ، وپوست را بدانند
3 – چگونگی عمل زبان وبینی وپوست را درک کنند
4 – رابطه ساختمان وعمل اندام های بینی وزبان راپی ببرند
5 – چگونگی لمس کردن و بو کردن وچشایی را یاد بگیرند
هدف های رفتاری :
1- اندام حس بویای ،چشایی ولمس کردن را نام ببرند (دانستنی )
2- اجزای اصلی اندام های بینی ، زبان ، وپوست را با رسم شکل نشان دهند (مهارتی )
3- به حفظ وبهداشت پوست ، بینی ، زبان علاقه مند شوند (نگرشی )
4- چگونگی عمل زبان ، بینی وپوست راگزارش دهند (مهارتی)
5- کارهای ساختمان پوست را شرح دهند (دانستنی)
نکات کلیدی :
مزه ، بو ، گرمی ، سردی ، زبری ، نرمی ، فشار ، درد ، پوست ، بینی ، زبان