پاورپوینت درباره نظام مراقبت کشوری بیماریهای منتقله از غذا

- پاورپوینت درباره نظام مراقبت کشوری بیماریهای منتقله از غذا

پاورپوینت درباره نظام مراقبت کشوری بیماریهای منتقله از غذا

 

 

 

 

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت

نوع فایل.ppt ( قابل ویرایش و آماده پرینت )

تعداد اسلاید : 40 اسلاید

قسمتی از متن .ppt :

نظام مراقبت کشوری بیماریهای منتقله از غذا

مقدمه

بیماری های منتقله از غذاFoodborne یکی از چالشهای مهم بهداشتی در سطح جهان است

در امریکا سالانه 76 میلیون مورد بیماری منتقله از غذا ثبت می شود که 325000 نفر بستری و 5200 نفر فوت می کنند.

هزینه صرف شده برای کنترل آن بیش از 17 میلیارد دلار تخمین زده میشود

برقرای نظام مراقبت بیماریهای منتقله از غذا و استخراج اطلاعات مربوط به این بیماریها از جمله بروز و شیوع انواع بیماریهای منتقله از غذا نشان میدهد که در کدام قسمت از زنجیره غذایی جامعه نقص وجود دارد چرا که در تمام مراحل کاشت، داشت و برداشت محصولات غذایی، ذخیره، فراوری و توزیع آن امکان آلودگی به عوامل بیماری زا وجود دارد.
نظام مراقبت بیماری های منتقله از غذا به عنوان پایش نظام سلامت غذا عمل کرده و نقاط قوت و ضعف آن را نمایان خواهد کرد.

عریف طغیان منتقله از غذا:

اگر دو نفر یا بیشتر از یک غذا یا آشامیدنی مشترک استفاده کرده و علایم بالینی مشترکی داشته باشند طغیان بیماری منتقله از غذا اتفاق افتاده است.

 پس از کشف و گزارش طغیان تیم بررسی  طغیان که حداقل متشکل از دو نفر ( کارشناس مبارزه با بیماریها و کارشناس بهداشت محیط ) می باشد تشکیل و طی مراحل  ده گانه طغیان واقع شده بررسی می شود.

دلایل بررسی اپیدمیولوژیک یک طغیان

تعیین علت، عوامل زمینه ساز و منبع عفونت بکارگیری مداخلات و اقدامات اصلاحی برای پیشگیری از ابتلا سایر افراد به عفونت ارزیابی استراتژی ها و توصیه های موجود برای پیشگیری از طغیان های مشابه کسب اطلاعات بیشتر در مورد پاتوژن های عامل بیماری های منتقله از غذا

تعریف مورد

تعریف مورد بیماری ، یک توصیف استاندارد طغیان است که برای اهداف بررسی طغیان ، به منظور متمایز کردن مورد (بیمار) از غیر مورد (غیر بیمار)مورد استفاده قرار میگیرد

 

فهرست مطالب و اسلایدها:

مقدمه

اهداف اختصاصی

تعاریف

طغیان های آب و غذا

بیماریهای منتقله از غذای تحت مراقبت در ایران

سه سطح جمع اوری و ارسال داده ها

مراحل دهگانه بررسی یک طغیان بیماری منتقله از غذا

برای دانلود کلیک کنید