پاورپوینت درباره تولید اسید سیتریک
پاورپوینتی کامل، پرمحتوا و زیبا درباره اسید سیتریک و انواع روشهای تولید آن.
PowerPoint + Pdf … قابل ویرایش!
20 اسلاید!
اسید سیتریک چیست؟!
اسید سیتریک (جوهر لیمو) با فرمول شیمیایی C6H8O7 یکی از اسیدهای آلی ضعیف، یک ماده نگهدارنده خوب مواد غذایی و یک چاشنی خوب برای ایجاد مزه ترش در غذاها و نوشابهها میباشد. همچنین یک عامل آنتی اکسیدان خوبی هم میباشد.
اسید سیتریک در اکثر مرکبات و مخصوصا در لیمو ترش و آبلیمو یافت میشود که شامل 8% از وزن میوه خشک میباشد. همانگونه که گفته شد، اسید سیتریک دارای فرمول شیمیایی C6H8O7 بوده و یک اسید کربوکسیلیک با سه عامل COOH میباشد.
این تحقیق در مورد تبدیل سوبستراهای کم هزینه به اسید سیتریک بوسیله تخمیر میباشد. تخمیر محرکی پرقدرت برای کشورهای نیمهصنعتی است. امروزه تقاضای زیادی برای اسید سیتریک بدلیل کاربردهای گسترده صنعتی و سمیت پائین آن وجود دارد. بیومسهای گیاهی بعلت فراوانی و در دسترس بودن یکی از منابع خام اولیه و مهم برای فرآیندهای تخمیر میباشند. با استفاده از منابع طبیعی بعنوان سوبسترا میتوان مشکلات زیست محیطی را نیز به حداقل رساند. انواع آسپرژیلوس و کاندیدا منبع مهمی برای بیوسنتز اسید سیتریک میباشند…
در ادامه میتوانید تصاویری از این پاورپوینت را مشاهده بفرمایید: