طرح معماری خوابگاه بانوان به همراه تمامی مدارک و مستندات

- طرح معماری خوابگاه بانوان به همراه تمامی مدارک و مستندات

طرح معماری خوابگاه بانوان به همراه تمامی مدارک و مستندات

کیفیت بالای پروژه های معماری پایگاه مبانی نظری و عملی معمار گپ حاصل چندین سال فعالیت حرفه ای در زمینه معماری است .در این پروژه نیز به معرفی طرح معماری خوابگاه بانوان با جزییات کامل خواهیم پرداخت .

 

 

محتویات پروژه

  • فایل اتوکد طرح معماری خوابگاه بانوان با فرمت dwg
  • فایل اسکچاپ پروژه
  • تعداد 7 عدد رندر بسیار زیبا و حرفه ای

 

سرفصل عناوین نقشه های اتوکد

 

  • پلان طبقه همکف خوابگاه بانوان
  • پلان طبقات خوابگاه بانوان
  • پلان شیب بندی بام

 

 

پروژه معماری خوابگاه دانشجویی

 

یکی از خصوصیات خوابگاه های دانشجویی گوناگونی کاربران آن میباشد. سازگاری فضا با خصوصیات استفاده‌کنندگان و پاسخگویی به نیازهای آنان، از مهم‌ترین مولفه های معماری خوب است. این در حالیست که به دلیل طراحی تیپ این بناها سازگاری مناسبی بین محیط فیزیکی و گوناگونی خصوصیات ساکنان آنها وجود ندارد. این ناسازگاری‌ها می تواند طیفی از مشکلات گوناگون مانند کاهش بازدهی تحصیلی دانشجویان و برخی مشکلات رفتاری نظیر بروز تنش‌های منفی بین آنان را به همراه داشته باشد.

نقش روانشناسی محیط در طراحی خوابگاه

 

بهره‌گیری از یافته‌های ارزشمند روانشناسی محیط، زمینههای نظری قابل اتکایی را برای طراحی محیطی متناسب با خصوصیات کاربران خوایگاه های دانشجویی ایجاد میکرد، ولی به دلیل گوناگونی ساکنان خوابگاه، شیوهای از طراحی مورد نیاز بود که بتواند چارهای برای این تکثر باشد. به رغم آن که شیوههای طراحی مشارکتی، راه حلهایی برای این مشکل فراهم میآورد؛ مشکلات اجرایی، مانع مهمی برای استفاده از آن بود. لذا ار روشهای طراحی تکثرگرا، استفاده شد. بنابراین، ابتدا نظریههای روانشناسی محیط و شیوههای مشارکتی مطالعه شد و شاخصهای محیط مطلوب، همچون احساس آرامش، احساس برخورداری از خلوت شخصی و… استخراج گردید. با توجه به آن که هر یک از این شاخصها، برای بهرهبرداران متنوع یک خوابگاه، میتوانست مصادیق متنوعی ـ بسته به زمینههای تربیتی آنها ـ داشته باشد؛ تلاش شد تا پاسخگویی به آنها، در طیفی از حالات مختلف صورت گیرد. از این رو، با رویکرد تکثرگرا در طراحی، تلاش شد تا محیطی متنوع برای خوابگاه طراحی شود. محیط متنوع خوابگاه، ممکن است بتواند پاسخگوی نیازها و رفتارهای متفاوت ساکنان آن باشد.

یافته های نشان می دهد، عوامل موثر بر دلبستگی دانشجویان به محیط خوابگاهشان در دو بعد کالبدی و اجتماعی به ترتیب میزان اهمیت و اولویت تأثیرگذاری، شامل مطلوبیت کالبدی و آسایش اقلیمی، تسهیلات و امکانات رفاهی، خوانایی و جهت یابی درمحیط، ارزشهای زیبایی شناسی و جذابیت محیطی، قلمروپایی و خلوت، شخصی سازی و تعلق پذیری فضا، شناسایی و ادراک مکان، اجتماع پذیری مکان و فعالیت پذیری فضا می باشند. بنابراین دستیابی به معیارهای طراحی در جهت ارتقاء عوامل فوق و اعمال آنها در کیفیت فضای معماری، دلبستگی دانشجویان را به محیط خوابگاهشان به دنبال خواهد داشت

برای دانلود کلیک کنید