روش کاشت و پرورش زعفران و ارزش غذایی آن

- روش کاشت و پرورش زعفران و ارزش غذایی آن

روش کاشت و پرورش زعفران و ارزش غذایی آن

پاور پوینت روش کاشت وپرورش زعفران شامل 33 اسلاید با فونت 22BZar قابل ویرایش می باشد .

درلینک زیرفایل پی دی اف پاورپوینت بصورت رایگان قرار داده شده تا دوستان عزیز دانلود و مشاهده کنند سپس در صورت تمایل با اطمینان خاطر خرید نمایند.

Download.pdf

چکیده:

زعفران ، گیاهی است چند ساله که دارای پیاز می باشد این پیاز دارای غلاف قهوه ای رنگی است. این گیاه در جنوب غربی آسیا، جنوب اسپانیا و جنوب اروپا روییده می شود. دارای ساقه و شش گلبرگ بنفش رنگ و 3 رشته کلاله قرمز رنگ می باشد. قسمت مورد استفاده گیاه زعفران کلاله نارنجی رنگ گل آن می باشد. کلاله زعفران حاوی چربی، املاح معدنی و موسیلاژ است. تکثیر زعفران منحصرا توسط غده زیر زمینی بنه ( کورم ) متداول است. عطر و بوی زعفران به علت وجود اسانس بی رنگ تروپن دار و یک ترکیب اکسیژن دار و همراه با سینئول به نام سافرانال می باشد. طعم زعفران مربوط به هیتروزید تلخ پیکروکروسین است. رنگین بودن زعفران مربوط به وجود ماده ای به نام کروسین می باشد.

فهرست مطالب
 
خواص زعفران و نحوه کاشت و برداشت آن
ارزش غذایی زعفران وچگونگی نوع کاشت
خواص درمانی زعفران
مقدار مناسب و مجاز مصرف زعفران در ماه
مضرات مصرف بی رویه زعفران
زعفران را در چه آب و هوایی میتوان کشت کرد
دمای لازم برای کشت زعفران
بهترین زمان جهت شخم زمین
تهیه پیاز زعفران
ضدعفونی نمودن پیاز زعفران
عملیات کاشت زعفران
روش های کاشت زعفران
آبیاری زعفران
سله شکنی مزرعه زعفران
مبارزه با  علف های هرز
مبارزه با آفات زعفران

 

برای دانلود کلیک کنید