پاورپوینت جامع و کامل درباره اصول بهداشت و بازرسی گوشت در کشتارگاه طیور

- پاورپوینت جامع و کامل درباره اصول بهداشت و بازرسي گوشت در كشتارگاه طيور

پاورپوینت جامع و کامل درباره اصول بهداشت و بازرسی گوشت در کشتارگاه طیور

 

 

 

 

 

 

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت

نوع فایل : .ppt ( قابل ویرایش و آماده پرینت )

تعداد اسلاید : 122 اسلاید

قسمتی از متن .ppt :

اصول بهداشت و بازرسی گوشت در کشتارگاه طیور

ضوابط فنی بهداشتی کشتار،استحصال ،بسته بندی وعرضه گوشت طیور

اقدامات قبل از کشتار

الف)بارگیری وحمل  طیور به  کشتارگاه

1-گله طیور باید 48 ساعت قبل بارگیری به کشتارگاه ،توسط دکتر فارم یا  کارشناس دامپزشکی مورد معاینه درمانگاهی قرار گیرد
2-کشتار ترجیحا در کشتارگاه طیور داخل استان ویا نزدیکترین کشتارگاه انجام شود
3-درصورت فقدان کشتارگاه ویا کمی ظرفیت کشتارگاهی با رعایت ضوابط حمل واخذ مجوز به استان همجوار بلامانع است

4-درخصوص مرغ مادر وتخمگذار درصورت نبود امکانات کشتارگاهی با تایید سلامت گله امکان کشتاردر استان همجوار میسر است
5-خودروهای حمل باید پروانه اشتغال به حمل طیور زنده وگواهی ضد عفونی داشته باشند
6-مرغداران موظفند ازورود خودروهای فاقد گواهی ضدعفونی به فارم جلوگیری نمایند
7-رعایت پرهیز غذایی ودارویی پیش از کشتار ضروری می باشد
8-در مرغداری دارای تلفات نامتعارف حداقل 25نمونه خون برای آزمایشات سرولو‍‍ژیک مورد نیاز است

ب-حمل ونقل طیور زنده

1-حمل ونقل بین استانی
مستلزم اخذ مجوز بهداشتی –قرنطینه ای حمل از دامپزشکی مبدا می باشد
2-حمل ونقل بین استانی
حمل ونقل در محدوده داخل استان با گواهی توسط مسئول فنی مرغداری مجاز است
نکته:در صورت گزارش بیماری اخطار کردنی صرفا با مجوز شبکه دامپزشکی میسر است
نکته :صدور گواهی جهت واحد مستقر درکانون آلوده ممنوع است

3-حمل ونقل طیور کشتاری
خودرودارای پروانه اشتغال به حمل طیور زنده باشد
کلیه سطوح اتاق حمل قابل شتشو وضد عفونی باشد
درهنگام حمل طیور مجهز به پوشش مناسب مانند توری فلزی باشد

4-شرایط قفس حمل
طوری طراحی شودکه مرغ بدون زخمی شدن در آن جای گیرد
قفس سالم وتمیز وقابل شستشو وضدعفونی باشد
مرغ ها با وزن های متفاوت درآن جای گیرد

ج)پرهیز غذایی ودارویی پیش از کشتار

دان 4تا6ساعت پیش ازکشتار قطع شود
فاصله بین قطع دان  تا تخلیه آخرین پرنده در قلابزنی حداکثر 12ساعت باشد
آب آشامیدنی باید تا یک ساعت قبل از بارگیری در دسترس پرنده باشد
رعایت دوره پرهیز از مصرف در کلیه داروها الزامی می باشد

فهرست مطالب و اسلایدها

اقدامات قبل از کشتار

الف)بارگیری وحمل  طیور به  کشتارگاه

ب-حمل ونقل طیور زنده

ج)پرهیز غذایی ودارویی پیش از کشتار

دریافت طیور درکشتارگاه

تخلیه طیور درکشتارگاه

کشتار طیور

علائم بیهوشی کامل پرنده

استفاده از دوش آب گرم قبل ورود به اسکالدر

نکات مهم در بازرسی پس ازکشتار

خنک سازی لاشه

آماده سازی وبسته بندی

انجماد

نشانه گذاری

نگهداری

حمل ونقل

ضوابط استحصال وبسته بندی وعرضه گوشت مرغ مادر وتخمگذار

اقدامات عمومی بهداشتی

بازرسی بهداشتی گوشت طیور

لاشه های زیر وزن استاندارد

گندیدگی لاشه

آب آوردگی شکم

لاغری مفرط

ضایعات پوستی

بیماری مارک

آبسه ها

تاول سینه ای

کبود شدگی

قرمزی نوک بالها

ملانوز

التهاب پوست

لاشه با پوست قرمز

بیماری عضله سبز

شکستگی استخوان

ضایعات مفصلی

بیماری پای سبز

عفونت استافیلوکوکی

عوارض کبدی

کبد چرب

گرانولومای کبد بوقلمون

پریتونیت ناشی ازتخم

عفونت باکتریایی و سپتی سمی

التهاب کیسه های هوایی

عفونت کلامیدیایی

عفونت کلستردیایی

بوتولیسم

عفونت اشریشیا کلی

پاستورلوز

سالمونلوز

سالمونلا پولوروم

آب آوردگی آبشامه قلب

عفونت استافیلوکوکوس اورئوس

عفونت های ویروسی

آبله ماکیان

برونشیت عفونی

گامبورو

نیوکاسل

عفونت های قارچی

آسپرژیلوزیس

آلودگی انگلی

تومورها

کمپلکس لکوز پرندگان

خط آبچکان:

چیلینگ روم:

تونل انجماد:

سالن نگهداری:

شیرینگ پک:

برای دانلود کلیک کنید