فیلم های آموزش اقتصاد مهندسی به همراه بررسی تست های کنکوری اقتصاد مهندسی با پاسخ تشریحی

- فیلم های آموزش اقتصاد مهندسی به همراه بررسی تست های کنکوری اقتصاد مهندسی با پاسخ تشریحی

فیلم های آموزش اقتصاد مهندسی به همراه بررسی تست های کنکوری اقتصاد مهندسی با پاسخ تشریحی

تعریف اقتصاد مهندسی

اقتصاد مهندسی عبارت است از مجموعه ای از تکنیک های ریاضی، برای ساده کردن مقایسه اقتصادی پروژه های صنعتی می باشد و یا به عبارت ساده تر، اقتصاد مهندسی ابزار تصمیم گیری برای تعیین اقتصادی ترین پروژه هاست. یک متخصص اقتصاد مهندسی با بهره گیری از علوم مهندسی و اقتصاد باید برترین پروژه ها را با توجه به محدودیت منابع شناسایی کند.

در کلیه موارد مربوطه دو مورد اساسی باید مدنظر باشند.

1- کلیه پروژه ها با توجه به محدودیت سرمایه مشخص شوند و اطلاعات مورد نیاز جمع آوری گردد.

2- اطلاعات، مورد تجزیه و تحلیل قرار گیرد و اقتصادی ترین پروژه شناسایی شود.

 

در این فیلم آموزشی ما به مباحث زیر می پردازیم:

  1. رسم فرایند های مالی: در این فصل با ذکر چند مثال چگونگی رسم مواردی مثل هزینه، درآمد، ارزش اسقاط و… را روی نمودار آموزش می دهیم.
  2. معرفی و کاربرد فاکتورها: در این به معرفی فاکتورهای مهم اقتصاد مهندسی از جمله فاکتورهای تبدیل ازش آینده به ارزش فعلی (P/F) ، فاکتور وجوه استهلاکی، فاکتور بازیافت سرمایه و… می پردازیم و طریقه تبدیل این فاکتورها به یکدیگر را بیان خواهیم نمود. و در انتها به مبحث درون یابی خطی نیز می پردازیم.
  3. شیب یکنواخت و سری هندسی: در این فصل به بررسی فرایندهایی مالی که درامدها یا هزینه ها به یک مقدار ثابت/ درصدی افزایش یا کاهش می یابند پرداخته می شود.
  4. نرخ های اسمی، موثر و مرکب: در این فصل به معرفی و تبدیل نرخ های اسمی به موثر می پردازیم و همچنین نرخ های مرکب را بررسی مینماییم.
  5. تکنیک های اقتصاد مهندسی: تکنیک های اقتصاد مهندسی به روشهایی اطلاق می شود که جهت اقتصادی یا غیر اقتصادی بودن پروژه و یا پروژه ها مورد استفاده قرار می گیرد. در این فصل به بررسی تکنیک های روش ارزش فعلی (NPW)، روش ارزش یکنواخت سالیانه (NEUA)، روش نرخ بازگشت سرمایه (ROR)، روش نسبت منافع به مخارج (B/C)، روش دوره بازگشت سرمایه (P)، روش تجزیه و تحلیل عمر خدمت، روش ارزش آینده (NFW)
  6. استهلاک و مالیات: در این فصل به معرفی روش های مختلف استهلاک خواهیم پرداخت و در انتها به مبحث مالیات و محاسبه آن می پردازیم.
  7. آنالیز تعویض و آنالیز حساسیت: در این فصل به مبحث تعویض می پردازیم تعویض زمانی استفاده می شود که یک وسیله به پایان عمر اقتصادی خویش میرسد و از آن سال به بعد هزینه ها افزایش می یابد. در انتها نیز به مبحث آنالیز حساسیت پرداخته می شود؛ تکرار یک فرایند مالی با تغییر دادن پارامترهای اصلی و مقایسه نتایج بدست آمده با نتایج از اطلاعات اولیه را آنالیز حساسیت می نامند. و 4 تکنیک آنالیز حساسیت شامل نمودار هندسی حساسیت، منحنی بی تفاوتی، استفاده از حدود تخمین و تجزیه و تحلیل نقطه سر به سر را بررسی خواهیم نمود.
  8. تورم: تورم به معنی افزایش قیمت ها و کاهش توانایی خرید در طی زمان است. در ای فصل به معرفی شاخص های مختلف تورم و محاسبه نرخ بهره متورم شده خواهیم پرداخت و با حل مسائلی این مبحث را بیشتر توضیح خواهیم داد.
  9. تصمیم گیری در شرایط عدم اطمینان: این فصل از آموزش شامل فیلم آموزشی نمی باشد بلکه دارای یک جزوه عالی و ویژه به همراه مثال های متعدد می باشد.
  10. بررسی یک سری از تست های اقتصاد مهندسی با پاسخ تشریحی و دو سری تست ویژه با پاسخ تشریحی

در لینک زیر میتوانید قسمتی از این آموزش ویژه را به رایگان مشاهده نمایید:
http://www.aparat.com/v/4hlwG

http://www.aparat.com/v/69MsW

 

فرمت ویدئوهای آموزشی: MP4 (با کیفیت بالا)

حجم فایل دانلودی: 250 مگابایت

برای دانلود کلیک کنید