دانلود جزوه درس صنایع تخمیری fermentation
دانلود جزوه درس صنایع تخمیری fermentation
72صفحه فرمتword
صنایع تخمیری fermentation
تخمیر از کلمه ferver گرفته شده است که به معنی جوشش و غلیان است . که در حین فرآیندهای تخمیری ما حباب های گاز را می بینیم که ناشی از گازهای تولید شده ناشی از فعالیت میکروبها ست.
معنای تخمیری→محصول→ توسط میکروارگانیسم ها → ماده اولیه : تعریف میکروبیو لوژیست ها
بیوشیمیست ها ← واکنش هایی که توسط آنزیم ها با دخالت آنزیم ها انجام می شود .
تخمیر عملی است که با استفاده از میکروبها ،فعل و انفعالات شیمیایی و بیوشیمیایی که توسط آنزیم های میکروبی صورت می گیرد می توان بعنوان تخمیر از آن یاد کرد . مثال : نان
الکل ها ،عطر و طعم و رنگ +اسیدهای آلی +تولید گاز co2→ قندهایی که در آرد و خمیر وجود دارد →تولید خمیر
این محصولات توسط m.o هایی که در خمیر وجود دارد تشکیل می شود : خانواده لاکتوسیلوس ها ساکاروماسیس سرویزه (مخمر) و لوکونوستوک ها.
لاکتوباسیلوس بولگاریکوس و استرپتوکوکوس ترموفیلوس →شیر بصورت نهفته توسط آنزیم ها و اسید →تولید ماست