اصول نگهداری مواد غذایی- مرداد 97
کتاب اصول نگهداری مواد غذایی
شابک: ۹۷۸۶۰۰۴۴۸۳۴۷۶
استفاده از روشهای نگهداری مواد غذایی همواره در طول قرن های متمادی توسط انسان مرسوم بوده است. در صنایع غذایی حفظ کیفیت به همراه افزایش زمان ماندگاری از طریق کاهش،حذف یا کنترل عوامل میکروبی بیماری زا یا عامل فساد مواد غذایی صورت میگیرد. بیماریهای ناشی از غذا در نتیجه مصرف غذاهای آلوده به باکتریهای عامل فساد و بیماریزا به طور مستقیم در سلامت جامعه نقش دارد.
هدف تمامی صنایع مواد غذایی تولید فرآوردهای با کیفیت بالا و تا حد امکان با حداقل هزینه میباشد؛ اما نگهداری محصولات غذایی نیز یکی از مراحل مهم، در صنعت غذایی است که توجه ویژه ای به آن میشود. آینده متعلق به محصولات فرآوری شده و فرآورده های جدیدی است که
اهدافی همچون بهبود کارایی، طولانی شدن عمر ماندگاری و تازگی محصول، بهبود کیفیت و ایمنی غذا را دنبال میکنند.
✔️مولفین : چراغی شاهی- رمضان پور- تازه رودی- مختاری
✔️همکاران: فاطمه کریمی-سعید قوی و محدثه خالقی