پاورپوینت درس 14 علوم تجربی پایه سوم دبستان (ابتدایی): از گذشته تا آینده
نوع فایل: power point
فرمت فایل: ppt and pptx
قابل ویرایش 18 اسلاید
قسمتی از متن پاورپوینت:
از گذشته تا آینده (نگه داری مواد غذایی) فصل چهاردهم درس در یک نگاه مردم برای نگهداری مواد غذایی روش های کمابیش متفاوتی دارند اما پیروی از یک الگوی راهنمای مشخص برای نگهداری مواد غذایی در منزل میتواند تا حدود زیادی در حفظ سلامت این محصولات و در نتیجه سلامت افراد خانواده موثر باشد. از آنجایی که نمی توان تمام مواد غذایی را تازه تهیه و مصرف کرد ، باید با روش هایی زمان نگهداری آنها را افزایش داد. نگهداری مواد غذایی به چند صورت انجام می شود. 1) خشک کردن: مانند خشک کردن سبزی و خشکبار 2) پختن: مانند درست کردن مربا و کمپوت 3) نمک زدن: مانند تهیه خیار شور 4) خنک کردن: مانند نگهداری در فریزر و یخچال یا مکان های خنک روش های نگهداری مواد غذایی از گذشته تا کنون با پیشرفت علم و تکنولوژی تغییرات زیادی کرده است. در گذشته برای خنک کردن مواد غذایی آن ها را درون گودال هایی گذاشته و روی آن را با برف و یخ می پوشاندند. یا از مکان های خنک مانند زیر زمین ها و انبار ها استفاده می کردند. ولی امروزه از یخچال ها و فریزرها استفاده می شود. در گذشته برای نگهداری بعضی مواد فاسد شدنی مانند گوشت به آنها نمک فراوان می زدند و آن را خشک می کردند. البته این روش کیفیت گوشت را پایین می آورد. امروزه برخی از روش های نگهداری هم به صورت سنتی و هم به صورت صنعتی انجام می شود. مانند: تهیه مربا، ترشی، شور، رب گوجه، خیار شور، خشک کردن سبزی و دودی کردن ماهی. مزایای روش های سنتی: هزینه کمتر تازه بودن و عدم نیاز به مواد افزودنی طعم و مزه به استفاده از مواد اولیه با کیفیت بالا معایب روش های سنتی: زمان تهیه طولانی برای حجم کمی از تولید عدم رعایت بهداشت در برخی موارد مانند خشک کردن سبزی در فضای باز نیاز به کسب مهارت در تهیه هر یک از مواد غذایی مهران: پدربزرگم می گفت، در زمان های گذشته بعضی از مواد غذایی را برای اینکه فاسد نشوند، داخل نمک یا آب نمک قرار می دادند یا آنها را خشک می کردند.
این پاورپوینت آموزشی، جذاب، قابل ویرایش، کاملا منطبق با کتب درسی و با تعداد اسلاید ذکر شده تهیه و تنظیم شده است.
با بکارگیری نمودار ها ، تصاویر جالب و جذاب و دسته بندی مطالب سعی شده یادگیری مطالب را برای دانش آموزان عزیز تسهیل بخشیم.
با انتخاب این پاورپوینت از تدریس و آموزش لذت خواهید برد.
بدیهی است عناوین و مطالب و اسلایدها توسط دبیران مجرب و دلسوز در جهت گسترش علم و دانش روزافزون همه دانش آموزان علم با ظرافت خاص جمع آوری شده است.
مناسب برای معلمان، دانش آموزان و اولیای گرامی برای یادگیری بهتر دانش آموزان عزیز
اگرمشکلی در خرید داشتید می توانید از مرورگر ( فایرفاکس، اکسپلورر یا کروم ) استفاده کنید و یا بانک عامل خود را تغییر دهید.
ضمنا در صورت نبود کافیست، پاورپوینت مد نظرتان در هر مقطع و پایه تحصیلی، از طرق تلگرام با ما در میان بگذارید تا در کمترین زمان ممکن پاورپوینت شما آماده و تحویل داده شود.
محصولات مرتبط
پکیج پاورپوینت های درس علوم تجربی پایه سوم دبستان (ابتدایی): (فصل اول الی فصل چهاردهم)
پاورپوینت درس 1 علوم تجربی پایه سوم دبستان (ابتدایی): زنگ علوم
پاورپوینت درس 2 علوم تجربی پایه سوم دبستان (ابتدایی): خوراکی ها
پاورپوینت درس 3 علوم تجربی پایه سوم دبستان (ابتدایی): مواد اطراف ما
پاورپوینت درس 4 علوم تجربی پایه سوم دبستان (ابتدایی): اندازه گیری مواد
پاورپوینت درس 5 علوم تجربی پایه سوم دبستان (ابتدایی): آب ماده ای با ارزش
پاورپوینت درس 6 علوم تجربی پایه سوم دبستان (ابتدایی): زندگی ما و آب
پاورپوینت درس 7 علوم تجربی پایه سوم دبستان (ابتدایی): نور و مشاهدهی اجسام
پاورپوینت درس 8 علوم تجربی پایه سوم دبستان (ابتدایی): جست و جو کنیم و بسازیم
پاورپوینت درس 9 علوم تجربی پایه سوم دبستان (ابتدایی): نیرو همه جا (1)
پاورپوینت درس 10 علوم تجربی پایه سوم دبستان (ابتدایی): نیرو همه جا (2)
پاورپوینت درس 11 علوم تجربی پایه سوم دبستان (ابتدایی): بکارید و ببینید
پاورپوینت درس 12 علوم تجربی پایه سوم دبستان (ابتدایی): هر کدام جای خود (1)
پاورپوینت درس 13 علوم تجربی پایه سوم دبستان (ابتدایی): هر کدام جای خود (2)
پاورپوینت درس 14 علوم تجربی پایه سوم دبستان (ابتدایی): از گذشته تا آینده