طرح توجیهی رستوران مناسب ارائه پروژه مربوط به رشته ی مدیریت کسب و کار
73 صفحه ورد یک طرح توجیهی کامل و جامع مناسب برای انواع ارائه های دانشگاهی شامل بوم کسب و کار و جدول SWOT و …- با قیمت استثنایی
مقدمه
امروزه تعداد افرادی که تمایل دارند غذای خود را بیرون از خانه بخورند افزایش یافته است. غذاخوری یا رستوران (برگرفته از واژه فرانسوی و انگلیسی Restaurant) نوعی بنگاه (مؤسسه) است که در آن خوراک و نوشیدنی ارائه و در همانجا صرف میشود. مطلوبیت خوراک ارائه شده، چیدمان مناسب و پاکی و تمیزی و… میتواند در کیفیت رستوران و شهرت آن نقش به سزایی داشته باشد.
غذاخوریها از دیدگاه نوع مشتریان، بهای خوراکها و کیفیت خدمات ارائه شده، اغلب به دو دسته بخش میشوند، دسته نخست، غذاخوریهای بیتکلف و ارزانقیمتاند که بیشتر مشتریانشان از باشندگان همان محل هستند یا در همان محدوده کار میکنند. در اینگونه غذاخوریها، میهمانان مقید به رعایت آداب و رسوم ویژهای نیستند و بیشتر با لباسهای معمولی و غیررسمی در غذاخوری حاضر میشوند. دسته دوم غذاخوریهای گرانقیمت هستند. در اینگونه غذاخوریها، بهای خوراکها و خدمات بالاست و بسته به عرف و فرهنگ جوامع گوناگون، میهمانان با پوشاک رسمی یا نیمهرسمی حضور مییابند.