دانلود کارآفرینی صنایع فرآورده های لبنی

- دانلود کارآفرینی صنایع فرآورده های لبنی

دانلود کارآفرینی صنایع فرآورده های لبنی

پروژه کارآفرینی صنایع فرآورده های لبنی

پروژه کارآفرینی صنایع فرآورده های لبنی  درپوکی استخوان ، استخوان ها به شدت شکننده می شوند و ممکن است با ضربه های کوچک و حتی خود به خود بشکنند،کلسیم در این میان برای بازسازی و استحکام استخوان از اهمیت ویژه ای برخوردار است. اگر کلسیم بدن کافی نباشد استخوان پوک و شکننده می شود. پوکی استخوان علامتی ندارد. یک نکته بازدارنده در جهت اطلاع از این بیماری این است که معمولا شخص بعد از شکستگی به وجود آن پی می برد. در بعضی از افراد پوکی استخوان به صورت خمیدگی ستون فقرات بروز می کند. بهترین روش تشخیص پوکی استخوان سنجش تراکم استخوانی (رانسیتو متری) است که  با نظر پزشک صورت می گیرد……….

پروژه کارآفرینی صنایع فرآورده های لبنی

فهرست مطالب

بخش اول: صنایع شیر                              13
مقدمه                                           13
پوکی استخوان بیماری خاموش                   13
بخش دوم :  شرکت فرآورده های لبنی لبنوش            19
کلیات درباره شرکت                           20
خلاصه فعالیت تعاونی                              20
تاریخچه شرکت                           21
تنظیم دوایربه خدماتی و تولیدی                   24
چارت سازمانی                                25
بخش سوم: فرآیند تولید                           26
آزمایشگاه                                   27
خطوط تولید                                  30
مراحل پاستوریزاسیون شیر                         30
تولید پنیر سفید مخصوص صبحانه                    31
مراحل ساخت کره پاستوریزه                        46
خط تولید دوغ پاستوریزه                          47
مراحل تولید خامه قنادی شیرین شده                    47
خط تولید کشک مایع                               48
مراحل تولید پنیر پیتزا                              50
خط تولید پنیر پیتزا                             50
مراحل تولید پنیر پیتزا تند                      51
خط تولید ماست خامه ای                           53
بخش چهارم :انبار و انبارداری شرکت               55 
انبار                                       56
انبار های سرپوشیده                              56
انبار های باز                                   56
وظایف انباردار                              56
انواع موجودی های انبار                          57
کالای انتقالی از سایر انبار ها و اجناس بر گشتی            59
مدارک خرید                                  61
تحویل کالا به انبار                              61
تحویل دائم                                  62
نحوه و موارد استفاده از فرم رسید انبار              62
در خواست کالا و مواد از انبار                        63
تحویل وخروج کالا ازانبار                         64
کارتکس انبار                                    68
گزارش موجودی از انبار                       70
اصول ایمنی و حفاظت انبار                        71
بخش پنجم : فروش ، تبلیغات و بازار یابی در شرکت           74
مقدمه                                       75
عوامل موثر در بالا بردن میزان فروش               76
بازاریابی و تبلیغات                             76
مزایای تبلیغات                             78
وظایف مدیر بازاریابی و فروش                     79
بخش ششم : دایره سرپرستی                         81
دایره سرپرستی                               82
نقش واحد سرپرستی به عنوان جزیی از سیستم             82
اصول مدیریت و سرپرستی                           83
واحد خرید مواد                              85
خرید های داخلی                              86
در خواست خرید مواد                              86
سفارش کالا به فروشنده                        87
بازرسی و کنترل اجناس خریداری شده                89
بخش هفتم : سیستم حسابداری                   80
گردش حساب های صنعتی                         91
فهرست حساب های ترازنامه ای                      92
فهرست  حساب های سود و زیانی                     94
بهای تمام شده کالای فروخته شده                   95
هزینه ها                                    96
سایر درآمدها                                96
کسور درآمد                                  96
سیستم حسابداری صنعتی کارخانه                    97
مراحل ساخت محصولات                           98
کنترل مواد                                  105
کسر و اضافات مواد                               107
عوامل بهای تمام شده مواد اولیه                  108
نحوه ثبت مواد برگشتی به انبار                   111
هزینه های مشترک و فرعی کارخانه                      111
کنترل هزینه های دستمزد                          114
حسابداری حقوق و دستمزد                          116
دستمزد اوقات تلف شده                        117
پاداش کارکنان                               118
ذخیره دستمزد ایام مرخصی                         119
توضیحاتی راجع به برخی کسورات دستمزد بیمه            122
پرداخت مساعده                               122
انحرافات حقوق و دستمزد                          123
کنترل سربار کارخانه                             124
برآورد هزینه های سربار.                         125
سربار واقعی کارخانه                             128
تجزیه تحلیل کسری یا اضافات سربار کارخانه            129
بخش هشتم  : تعمیرات و نگهبانی                   131
تعمیرات                                132
نگهبانی                                     132
بخش نهم :نتیجه گیری و جمع بندی                      134
توصیه هایی برای موقیت سازمانی                   135
IT چیست ؟                               135
نقش IT در صنعت                              135
کاربرد  IT در R&D                           136
ضمائم                                       137
منابع و ماخذ                                        155

 

بزرگترین مرجع گزارشهای کارآموزی و سوالات استخدامی رایگان

***************************************************************************

فرمت :  قابل ویرایش | WORD | صفحات :156

 

 

 

برای دانلود کلیک کنید