دانلود پروژه کارآفرینی و طرح توجیهی آموزش کشت و پرورش قارچ به فرمت word

- دانلود پروژه کارآفرینی و طرح توجیهی  آموزش کشت و پرورش قارچ به فرمت word

دانلود پروژه کارآفرینی و طرح توجیهی آموزش کشت و پرورش قارچ به فرمت word

به نام یکتا خالق بی همتا

دانلود پروژه کارآفرینی و طرح توجیهی آموزش کشت و پرورش قارچ به فرمت word

فرمت فایل : word ( قابل ویرایش و تغییر و آماده چاپ )

تعداد صفحات :  16 صفحه 

کاربرد فایل :تهیه طرح توجیهی،تهیه و ارائه پروژه کارآفرینی،تهیه و ارائه مقالات جهت همایش ها و سمینارهای علمی،ارائه سمینار کارشناسی ارشد، تهیه پروپوزال، پروژه پایانی دوره کاردانی و کارشناسی و کارشناسی ارشد ،تهیه گزارش کارآموزی ،پایان نامه کارشناسی و کارشناسی ارشد،تهیه گزارش کار آزمایشگاه، پروژه، طرح پژوهشی دانشگاهی ، تحقیق ، مقاله نویسی ، تحقیقات کلاسی دانشجویی ،کافی نت ها

رشته های مورد نیاز : کلیه رشته های دانشگاهی،مهندسی مواد، مهندسی متالورژی، مهندسی مکانیک،مهندسی شیمی،مهندسی پلیمر،نانو مواد،،مهندسی سرامیک،جوشکاری،مهندسی شیمی، صنایع شیمیایی،مهندسی معدن،مهندسی نفت،مهندسی بازرسی جوش ،مهندسی ساخت و تولید ، مهندسی برق ، مهندسی الکترونیک ،مهندسی برق قدرت ، کنترل ، مهندسی پزشکی ،  ، مهندسی عمران و سایر رشته های فنی و مهندسی که به مباحث مهندسی، پروژه کارآفرینی و طرح توجیهی آموزش کشت و پرورش قارچ   نیاز دارند

خلاصه و سر فصل مطالب ارائه شده در این فایل ورد با موضوع پروژه کارآفرینی و طرح توجیهی آموزش کشت و پرورش قارچ  به فرمت word :

 

به نام خدا

 

پروژه کارآفرینی و طرح توجیهی

 

موضوع طرح:

آموزش کشت و پرورش قارچ

راهنمای تهیه طرح کسب و کار

(Business Plan)

عنوان کسب و کار

آموزش کشت و پرورش قارچ

مشخصات تهیه کننده طرح

خلاصه اجرایی (مدیریتی) طرح:

خلاصه اجرایی (مدیریتی):

در این طرح، سعی شده که برای یک واحد تولیدی  تافی و شکلات ارزیابی سرمایه، بازار کار و اشتغالزائی بررسی گردد.

در بخش ارزیابی سرمایه گذاری طرح، سعی شده از حداقل امکانات لازم جهت تولید استعلام نرخ و نوع صورت گرفته و سپس هزینه شود.

در بخش بازار کار، تمام عوامل مؤثر بر تولید مطلوب و عرضه و فروش محصول بررسی شود تا سهم بیشتری از بازار در اختیار گرفته شود.

اشتغالزائی طرح نیز به طور مستقیم و غیرمستقیم بررسی شده و سعی شده با عدم اتلاف سرمایه در بخش های دیگر اشتغالزایی مستقیم بیشتر مد نظر قرار گیرد.

 

بخش اولیه (نمای ذهنی):

بیان آرمان های کسب و کار:

هدف ابتدایی از این طرح، پیدا کردن روش های توجیه پذیر در مورد تولید با کیفیت  تافی و شکلات  است به طوری که این محصول بتواند ضمن عرضه در سطح وسیع بازار به خوبی از لحاظ کیفیت پاسخگوی پسند مشتری باشد.

بیان ماموریت کسب و کار:

مأموریت این طرح اشتغالزایی مناسب، کیفیت عالی تولید و رقابت کیفی و نرخی با دیگر رقباست. مهمترین اصل این طرح 3 عنصر سرمایه گذاری بهتر، کیفیت محصول، و اشتغالزائی است.

برنامه مدیریتی و سازماندهی

معرفی شرکاء و سهامداران

مقدمــه :

آموزش کشت و پرورش قارچ

از نظر تاریخچه،پرورش قارچ در هاله ای از ابهام به سر برده.قبلاً از قارچ ها به  عنوان مواد توهم زا درفالگیری استفاده می کردند و قارچ را گوشت خدا می نامیدند،ولی بدون شک معلوم شده است که قارچ برنج که درچین تقریباًاز2000سال قبل با ساده ترین روش والهام از طبیعت برروی چوب درختان کشت می شده است وتکنولوژی روش کاشت این قارچ ها جزءهنرهای خیلی قدیمی و محرمانه ی این سرزمین ها بوده است،فقط تاریخ مشخص درپرورش قارچ دکمه ای بدست آمده است که طبق آن کاشت این قارچ درحدود 700سال قبل ازمیلاد درحومه ی پاریس بوسیله ی یک باغبان ناشناس فرانسوی صورت گرفت.کشت قارچ درگلخانه ها برای اولین بار درحدود سال 1754درسوئد ابداع شد وسپس به انگلستان وسایرنقاط اروپا گسترش یافت. درسال 1901 درایالات متحده ی آمریکا،سالنهای استاندارد پرورش قارچ ساخته شد.توسعه تجربه ی  تکنولوژی، ازیک سو ویاری جستن از دانشمندان ازسوی دیگرزمینه ی بوجود آمدن ایزوله های خالص-درنهایت تهیه ی بذر خالص-امکان تولید صنعتی قارچ را درسطح وسیع فراهم آورد ودرانستیتو پاستورفرانسه،روش های علمی کشت وجوانه زدن اسپور وتولید آسان درشرایط تبدیل ابداع نمودند وتا سال 1905به صورت یک راز دراختیار انستیتوپاستور باقی ماند.

تهیه ی بذر قارچ

سیندن:درسال1932تهیه ی بذرقارچ روی غلاّت را ابداع کرد وسبب تحویل انقلاب صنعتی در تهیه ی کمپوست مصنوعی برای صنعت پرورش قارچ های خوراکی را بوجود آورد. درطی 20 سال گذشته به دلیل ماشینی شدن تکنولوژی پرورش قارچ وانجام تحقیقات بنیادی بسیاری از مسائل ومشکلات صنعتی حل شد ومسائل علمی مختلف مورد بررسی وتجزیه تحلیل قرار گرفته است تا حداکثر تولید محصول در واحد سطح به دست آید.

نکته ی جالب: پرورش قارچ تروفل  بر روی نهال های جوان درخت بلوط  صورت می گیرد،که این بستر کاشت درخت بلوط را قبل ازکاشت با قارچ تروفل آلوده کرده و سپس به مدّت 2 تا 3 سال در گلخانه به طورموقت کشت می شوند.

پروتئین

میزان پروتئین قارچ های خوراکی ازحداقل 1.8تا 5.9 درصد  وزن قارچ گزارش شده است. بهترین عوامل مؤثر در میزان پروتئین قارچ عبارتند از:…………..

ادامه ……………

 قالب بندی:word ( قابل ویرایش و تغییر )

تعداد صفحات:16

 فایل فوق العاده کامل این طرح توجیهی به فرمت ورد را با موضوع پروژه کارآفرینی و طرح توجیهی آموزش کشت و پرورش قارچ  می توانید پس از تکمیل خرید و پرداخت در سایت بانک و ارجاع مجدد به این سایت با فرمت word  در 16 صفحه کامل در اختیارداشته باشید لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال می گردد در کلیه خریدها می توانید از کدتخفیف های ارائه شده استفاده نمائید 

برای دانلود کلیک کنید