جزوه و گزارش کار آزمایشگاه میکروب شناسی

- جزوه و گزارش کار آزمایشگاه میکروب شناسی

جزوه و گزارش کار آزمایشگاه میکروب شناسی

 محیط کشت مکانکی محیطی انتخابی(Selective) و افتراقی (differential) است که برای کشت باسیلهای گرم منفی هوازی و بی هوازی اختیاری به کار می رود. این محیط حاوی پروتئین ، نمکهای صفراوی ، کلرورسدیم، لاکتوز ، معرف قرمز خنثی ((Natural Red ، رنگ کریستال ویوله و آگار است . انتخابی بودن محیط به علت کریستال ویوله و نمکهای صفراوی است که از رشد باکتریهای گرم مثبت و باکتریهای گرم منفی سخت رشد جلوگیری می کنند. باسیلهای گرم منفی روده ای بر سطح این محیط به خوبی رشد کرده و براساس تخمیر لاکتوز از هم تفکیک می شوند. باسیلهایی که لاکتوز را تخمیر می نمایند، پرگنه های صورتی یا قرمز و آنهایی که لاکتوز را تخمیر نمی نمایند، پرگنه های بی رنگ ایجاد می کنند.

 

فرمت فایلword

تصویر: دارد

تعداد صفحات: 13

کد فایل:09-11

برای دانلود کلیک کنید