پاورپوینت کامل و جامع با عنوان بررسی بنزوئیک اسید در 16 اسلاید
بنزوئیک اسید، (C۷H۶O۲ (C۶H۵COOH، یک ترکیب بلوری بی رنگ (سفید دیده میشود) است. بنزوئیک اسید سادهترین کربوکسیلیک اسید آروماتیک نیز میباشد.
این ماده یک اسید ضعیف محسوب میشود. از نمکهای آن به عنوان نگهدارندههای غذایی استفاده میشود، همچنین در ساخت بسیاری از ترکیبات آلی دیگر از بنزوئیک اسید استفاده میشود.
فهرست مطالب:
تعریف بنزوئیک اسید
ساختار بنزوئیک اسید
تاریخچه
روشهای تهیه
روش تجاری
اکسایش جزئی تولوئن با گاز اکسیژن
روش آزمایشگاهی
تهیه با هیدرولیز
تهیه از بنزالدهید
تهیه از بنزیل الکل
مصارف
برای تهیه بنزیل کلرید
برای تهیه فنول
نگهدارنده غذا
دارو
خطرات
خصوصیات کلی