پاورپوینت بیماری های منتقله از طریق آب

- پاورپوینت بیماری های منتقله از طریق آب

پاورپوینت بیماری های منتقله از طریق آب

پاورپوینت بیماری های منتقله از طریق آب 63 اسلاید بصورت پاورپوینت همراه تصاویر

میکروب شناسی آب:

ویژگی های میکروبی آب آشامیدنی مبنای قضاوت در مورد تعیین قابلیت شرب آبها از نقطه نظر بیولوژیکی قرار می گیرد.
اصولاً آبی که به مصرف می رسد، باید عاری از میکروارگانیسم های بیماری زای شناخته شده و باکتری های نشانگر باشد.
آب آشامیدنی شبکه استریل نیست پس می تواند حاوی میکروب غیربیماری زا باشد.
 

3-  مهاجرت یا مسافرت برای تفریح ، یا بدنبال بلایای طبیعی مثل سیل و زلزله و

….و یا در نتیجه استفاده از آبهای آلوده در دسترس (آب رودخانه ها – پارکها و منابع

غیرمطمئن ) .

4- عدم کلرزنی ،یا هر گونه نقص در کلرزنی منابع آب

3- بیماریهایی که آب در چرخه انتقال آنها نقش دارد

(Water Based Diseases )

 

در این گروه بیماری هایی قرار دارند که عامل بیماری ،دوره ای از زندگی خو د را

در درون بدن ناقل آبزی سپری میکند . شیستوزومیازیس مثال بارزی از این گونه

بیماری ها است و بدیهی است که کاهش تماس با آب آلوده، کنترل جمعیت ناقلین و

کاهش آلودگی منابع آب با مدفوع ، راهکارهای موثر کنترل اینگونه بیماری ها هستند.

 

Vibrio Cholerae

 

در البسه مرطوب و آلوده ١ تا ٣ روز .
در سبزیجات و میوه های تازه ۴ تا ٧ روز .
در مخازن نگهداری آب ۶ تا ٩ هفته.
در آب دریا تا ۴ روز.
در آبهای سطحی تا ١٣ روز.

برای دانلود کلیک کنید