مقاله ای کامل در مورد بلوط
این مقاله 10 صفحه ای در قالب word همراه با پس زمینه صفحات و حاشیه صفحات بوده و قابل ویرایش میباشد و به شرح کامل تمام موضوعات مرتبط با بلوط از قبیل خواص،مضرات،ارزش غذایی و دیگر مطالب پرداخته است.
قسمت هایی از مقاله :
مقدمه :
بلوط از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است .خواص میوه بلوط از قدیم الایام مورد مصرف بوده و از آن به عنوان غذا استفاده می کرده اند. حتی آن را خشک و دم کرده و با گندم مخلوط می کنند و از آن نان تهیه می نمایند. می توان بلوط را بوداده و سپس آن را در کرده و از آن چائی تهیه کرد.
- کلیات گیاه شناسی
بلوط درخت بومی در مناطق معتدله است و در ایران در جنگهای کردستان،لرستان و کهکلویه می روید. ارتفاع این درخت در بعضی نواحی تا ۵۰ متر و قطر تنه آن به ۳ متر نیز می رسد. برگ های درخت بلوط پنجه ای و مانند انگشتان دست می باشد. میوه درخت بلوط که به نام بلوط معروف است مانند فندق بوده و در پیاله ای جای می گیرد.
ترکیبات شیمیایی
پوست و برگ درخت بلوط دارای تانن، قند، اسید گالیک، اسید مالیک، کوئرسین Quercine ، موسیلاژ ، پکتین، رزین و روغن است.
▪ خواص داروئی:
بواسیر را برطرف می کند.
اسهال ساده و اسهال خونی را رفع می کند.
درد معده و گاز معده را برطرف می کند.
برای رفع کم خونی موثر است.
نرمی استخوان را درمان می کند.
برای تقویت عمومی بدن موثر است.
برای معالجه اسهال اطفال ، بلوط را با کاکائو مخلوط کرده و دم کرده آن را به اطفال می دهند.
خواص درخت بلوط :
برای استفاده از پوست درخت بلوط می توان آن را دم کرده و با عسل مخلوط کنید و یا این که یک قاشق آن را در یک لیوان آبجوش ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه دم کنید .
خونریزی ها را متوقف می سازد .
درمان کننده بواسیر خونی است .
خاصیت ضد عفونی درد .
ادرار را زیاد می کند .
ترشحات زنانه را از بین می برد .
مصارف خارجی پوست درخت بلوط:
برای استفاده خارجی از جوشانده پوست درخت است
و ادامه مقاله