کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذایی

- کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذایی

کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذایی

سمینار کامل (پاورپوینت)

فرمت pptx

 تعداد صفحات؛ 15 صفحه

مقدمه :

مواد دارای ساختار نانو ، ویژگی های فیزیکوشیمیایی منحصر به فردی را از خود نشان می دهند و لذا پنجره جدیدی از فرصت ها را برای خلق مواد جدید ، با کارایی بالا که اثراتی اساسی بر روی تولید ، بسته بندی ، ذخیره و کنترل کیفیت غذا دارند ، باز می کنند .

اصطلاح  نانو غذا  در واقع غذایی را توصیف می کند که با استفاده از روش ها یا ابزارهای فناوری نانو و یا مواد افزودنی نانومتری کشت ، تولید ، فراوری و یا بسته بندی شده اند .

 

کلمات کلیدی : فناوری نانو , نانومتری , کشت , فراوری , بسته بندی , کپسولاسیون , تکنولوژی , صنایع غذایی

برای دانلود کلیک کنید