پاورپوینت ویتامین های محلول در آب
نوع فایل power point
قابل ویرایش 12 اسلاید
قسمتی از اسلایدها
ویتامین B1 (تیامین) در تبدیل غذا به انرژی کمک می کند.
نقش این ویتامین در عملکرد قلب و سیستم عروقی ، مغز و سیستم عصبی حائز اهمیت است.
میزان مجاز مصرف روزانه : 1/5 میلی گرم
ویتامین B1 (تیامین) در نان ها و غلات غنی شده ، همچنین در ماهی ، گوشت کم چرب و شیر یافت می شود.
ریبوفلاوین (ویتامین B2 ) به همراه دیگر ویتامین های گروه B در ارتقاء رشد و ترمیم بافت ها ، همچنین کمک به آزاد شدن انرژی کربوهیدرات ها حائز اهمیت است.
میزان مجاز مصرف روزانه : 1/7 میلی گرم
فهرست مطالب و اسلایدها
ویتامین B1
منابع غذایی ویتامین B1
ویتامین B2
ویتامین B3
منابع غذایی ویتامین B3
ویتامین B6
ویتامین B9
منابع غذایی ویتامین B9
ویتامین B12
منابع غذایی ویتامین B12
ویتامین C
منابع غذایی ویتامین C