پاورپوینت خشک کن با بستر سیال
نوع فایل: power point
قابل ویرایش 30 اسلاید
قسمتی از اسلایدها:
در اثر کاهش رطوبت ماده غذایی امکان فساد میکروبی از بین می رود و سرعت واکنشهای مضر کم می شود . ضمن اینکه بر روی محصول اثر حفاظتی دارد ، وزن و حجم آن را به میزان چشمگیری کاهش می دهد در نتیجه از هزینه های حمل ونقل و ذخیره سازی می کاهد و باعث تولید فرآورده ای می شود که مصرف آن راحت تر و آسانتر است . نگهداری میوه ها وسبزیها به روش خشک کردن و مهارت خاصی نیاز دارد . ، حذف رطوبت باید به گونه ای انجام شود که بعد از رطوبت زنی تاحدود زیادی به کیفیت مواد اولیه خود برگردد. برای رسیدن به این نتایج می بایست در طول فرآیند خشک کردن انتقال جرم و حرارت به صورت مناسبی انجام شود .
فهرست مطالب و اسلایدها:
مقدمه ای بر خشک کردن مواد غذایی
فرآیند خشک کردن در مواد غذایی
ماهیت فرآیند خشک کردن
فاکتورها ی موثر بر زمان خشک کردن
روش های خشک کردن
انواع خشک کنها
انواع سیستم های خشک کردن مواد غذایی
خشک کن با بستر سیال
مراحل مختلف خشک کن بستر سیال
انواع خشک کن بستر سیا ل
تجهیزات جانبی
معایب خشک کن بستر سیال