مقاله آموزشی ایجاد کارگاه  بسته بندی حبوبات،ادویه جات ، خشکبار وآردیجات در قالب مشاغل خانگی  با کمترین هزینه

- مقاله آموزشی ایجاد کارگاه  بسته بندی حبوبات،ادویه جات ،  خشکبار وآردیجات در قالب مشاغل خانگی  با کمترین هزینه

مقاله آموزشی ایجاد کارگاه  بسته بندی حبوبات،ادویه جات ، خشکبار وآردیجات در قالب مشاغل خانگی  با کمترین هزینه

انسان بدون غذا = نبود زندگی 

همه غذاها در دنیا نیاز به حبوبات،ادویه جات ،  خشکبار وآردیجات دارد و بدون این مواد غذایی = نبود زندگی

غذاهایی ایرانی در تمام نقاط در این کشور عزیزمان مثل :

۱- غذاهای شمال ایران :  کباب ترش –  مرغ ترش – شوید قرمه – سیر قلیه فسنجان رشتی – فسنجان ماهیانار- آویج یا سنگه خورش

۲- غذاهای سنتی جنوب ایران 

فلافل آبادانی: سمبوسه- قلیه ماهی آبادان – کبه عربی (غذای سنتی خوزستان) – امگشت – پاکوره – رنگینک – ماهی صبور 

۳-غذاهای سنتی غرب ایران

غذاهای سنتی تبریز :  کوفته تبریزی – خورش هویج – کوکوی لوبیا سبز- آش ماست – آبگوشت دیزی سنگی

۴- غذاهای شرق ایران

غذاهای مردم سیستان و بلوچستان : 

دوق پا – تباهک – تنورچه – آبگوشت ماهی و …

غذاهای محلی استان خراسان رضوی  :

آش ماستی – دیگچه مشهدی

تمام غذاهای ایرانی وابسته به حبوبات،ادویه جات ،  خشکبار وآردیجات می باشد.

در نتیجه شما با بسته بندی و فروش حبوبات،ادویه جات ،  خشکبار وآردیجات ثروت زیادی را از آن خود خواهید نمود

 

مقدمه

1: طرح کسب و کار

2: لزومات محل کار برای گرفتن مجوز

3: نحوه گرفتن مجوز

مرحله اول

1: شرح کامل ابزار ها :ابزار ها و دستگاه ها و مواد اولیه بسته بندی

2: مواد اولیه بسته بندی رااز کجا خریداری کنیم

3: مواد اولیه غذایی را چگونه تهیه کنیم

4: اشنایی کار با دستگاه ها و ابزارها و مواد اولیه

مرحله دوم

اصول کار بسته بندی :

حبوبات و ادویه جات و خشکبار قندو شکر اردیجات و سویا

مرحله سوم

بسته بندی نهایی حبوبات قندو شکر ادویه جات و اردی جات و سویا

مرحله چهارم

 اصول کار با دستگاه های مورد نیاز

مرحله پنجم

سرمایه مورد نیاز

مرحله ششم:

قیمت گذاری اقلام

مرحله هفتم:

1: بازار یابی

2:نکته های اساسی

مرحله اخر:

1:راه های تماس با ما (مشاوره نامحدود)                                                 

فرمت فایل : pdf

تعداد صفحات : ۲۱

برای دانلود کلیک کنید