دانلود مقاله آنالیز غذایی، کنترل کیفیت در صنعت غذایی و نوشیدنی

- دانلود مقاله آنالیز غذایی، كنترل كيفيت در صنعت غذايي و نوشيدني

دانلود مقاله آنالیز غذایی، کنترل کیفیت در صنعت غذایی و نوشیدنی

این مجموعه به صورت pdf و دارای 30 صفحه می باشد.

نیاز انسان به خوراک یکی از احتیاجات ذاتی یا فیزیولوژیک است که مهم‌ترین عامل بقای زندگی و طول عمر می‌باشد. احتیاج به خوراک دائمی است و ارگانیسم را مجبور می‌کند تا برای بدست آوردن خوراک و رفع گرسنگی کوشش کند.

 

تغذیه صحیح رشد را میسر می‌سازد، به تندرستی و طول عمر می‌انجامد و با تأثیر بر روی مغز و روان سبب رشد فکری می‌گردد.

 

غذای انسان باید شامل پروتئین‌ها، چربی‌ها، کربوهیدرات‌ها، مواد معدنی، ویتامین و آب باشد تا رشد و سلامت یاخته‌های بدن تأمین شود. این مواد با تغییراتی که در لوله گوارش حاصل می‌کنند قابل جذب می‌شوند و برای تأمین نیازهای حیاتی مورد استفاده یاخته‌های بدن قرار می‌گیرند.

برای دانلود کلیک کنید