دانلود کنترل هزینه در هتل ( غذا و نوشابه)
این جزوء در یک فایل 36 صفحه بصورت pdf و jpg تهیه و ارایه گردیده است
cost control : اهداف خاص کنترل غذا و نوشابه به شرح ذیل خلاصه می شود .
*کنترل گردشگر یا عملیات جاری بطور روزانه و هفتگی
* پیروی از استانداردهای عملیاتی – بازده ها – اندازه های پورسیون و هزینه های پورسیون
* کنترل درآمد ، فروش کل ،میانگین خرید مشتری و فروش بر حسب هر میزان
* حصول اطمینان از سوددهی مطلوب و رضایت بخش ،محاسبه سود نا خلص بر طبق گردشگر رستوران
* جلوگیری از اصراف
* جلوگیری از کارهای خلاف و فریبکارانه
* بایگانی غذا و نوشابه
………………………