پاورپوینت معرفی گری بکر و آثار و نظریات اقتصادی او
پاورپوینت معرفی گری بکر و آثار و نظریات اقتصادی او شامل 35 اسلاید زیبا که با جدیدترین نسخه پاورپوینت طراحی شده و قابل ویرایش می باشد . همچنین به راحتی می توان قالب آن را به مورد دلخواه تغییر داد و در تهیه آن کلیه اصول نگارشی، املایی و چیدمان و جمله بندی رعایت گردیده است. این پاورپوینت برای دانشجویان اقتصاد ، علوم اجتماعی و سایر دانشجویان مرتبط کاربرد دارد. در ادامه ابتدا بخشی از متن این پاورپوینت را برای شما آورده ایم ، سپس فهرست مطالب و در انتها تصویری از پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید جزئیات آن را مشاهده کنید و در صورت تمایل در ادامه مطلب آن را دانلود نمایید .
مقدمه
گری بکر (Gary Becker) از جمله مبتکرترین اقتصاددانان اواخر قرن بیستم است. رویکرد منحصر بهفرد او، بکارگیری فرض عقلانیت اقتصادی در تعداد زیادی از مسائل اجتماعی است که معمولا توسط اقتصاددانان مورد مطالعه قرار نمیگیرد. این رویکرد منجر بهپیدایش تعداد زیادی از گرایشهای جدید در اقتصاد از قبیل اقتصاد جرم و مجازات، اقتصاد اعتیاد، اقتصاد خانواده، نظریه سرمایه انسانی و اقتصاد تبعیض گردید.
آشنایی با زندگی گری بکر
گری بکر در سال ۱۹۳۰ در شهر پاتسویل ایالت پنسیلوانیا متولد شد و در نیویورک بزرگ شد. پدرش بکر صاحب یک کسب و کار کوچک بود. پدر و مادر بکر از تحصیلات زیادی برخوردار نبودند.
او لیسانس خود را از دانشگاه پرینستون گرفت و برای ادامه تحصیل به دانشگاه شیکاگو رفت و در سال ۱۹۵۳ دکترای خود را دریافت کرد. پایاننامه دکترای او درباره اقتصاد تبعیض و به راهنمایی فریدمن بود. کمیته جایزه نوبل نیز از پایاننامه او به عنوان یک اثر مهم در علم اقتصاد یاد کرده است.
بکر در دانشگاه شیکاگو طی سالهای ۱۹۵۴ تا ۱۹۵۷ به تدریس پرداخت و آنگاه به دانشگاه کلمبیا رفت. وی در سال ۱۹۶۹ به عنوان استاد تمام اقتصاد و جامعه شناسی به شیکاگو بازگشت و از سال ۱۹۸۵ در مجله بیزنس ویک به نوشتن ستون اقتصادی پرداخت و با عموم مردم ارتباط برقرار کرد. وی در سال ۱۹۹۲ موفق به دریافت جایزه نوبل شد (Pressman, 2006, p. 280).
بکر در سال ۱۹۷۶ جایزه جان بیتس کلارک را از انجمن اقتصاد آمریکا دریافت کرد و در سال ۱۹۸۷ نیز ریاست این انجمن را عهدهدار بود (econlib.com).
بکر دو سهم عمده در اقتصاد دارد؛ نخست اینکه وی فروض متداول در بین اقتصاددانان درباره عقلانیت انسان را به تمامی اشکال رفتاری، از جمله موضوعات غیراقتصادی که با معاملات بازاری افراد سروکار ندارند، تعمیم داد. بکر با این فرض که انسانها عقلایی رفتار میکنند و به دنبال حداکثرسازی مطلوبیت خود هستند، به تحلیل تصمیمات مربوط به ازدواج، طلاق، بچهدارشدن، جرم، مجازات و اعتیاد پرداخت. دومین سهم عمده او به توضیح نحوه عملکرد بازار نیروی کار مربوط میشود. او به گسترش ایده سرمایه انسانی کمک کرد و به اقتصاددانان در درک تبعیض در بازار کار کمک شایانی کرد.
و …
فهرست مطالب
مقدمه
آشنایی با زندگی گری بکر
نظریات اقتصادی گری بکر
اقتصاد خانواده
اقتصاد جرم و مجازات
سرمایه انسانی
پایان
عنوان : معرفی گری بکر و آثار و نظریات اقتصادی او
فرمت : پاورپوینت
حجم : 340 کیلوبایت
تعداد صفحات : 35
پیش نمایش تمام صفحات پاورپوینت