پاورپوینت مدیریت دارایی های جاری و تجزیه وتحلیل صورتهای مالی در مدیریت مالی

دانلود فایل

پاورپوینت مدیریت دارایی های جاری و تجزیه وتحلیل صورتهای مالی در مدیریت مالی

 

این پاورپوینت در مورد مدیریت دارایی های جاری و تجزیه وتحلیل صورتهای مالی در مدیریت مالی در 100 اسلاید کامل با افکت مناسب و شامل: مدیریت دارایی،مدیریت،مدیریت مالی،مدیریت دارایی های جاری ،بنگاههای اقتصادی،وظایف مدیر مالی،سرمایه گذاری در دارایی های جاری و…ومنابع می باشد

قسمتی از متن:

اهمیت سیستم گزارشگری ‌مالی در دولت‌ها و گرایش به گزارشگری مالی در بخش عمومی، با جهانی شدن موضوع به‌سازی مدیریت منابع مالی و پاسخگویی در این بخش افزایش یافته است.

 به همین دلیل یکی از اساسی ترین پایه هایی که مبانی نظری حسابداری دولتی نوین بر مبنای آن تدوین شده است مفهوم پاسخگویی است. این مفهوم به طور کلی بیان می کند که دستگاه های اجرائی به عنوان مباشر و نماینده ملت باید درباره نحوه مصرف منابعی که از محل منابع عمومی دراختیار دارند پاسخگو باشند.

 

 

صورت‌های مالی، گزارش مالی با مقاصد عمومی است که برای ارائه اطلاعات درخصوص وضعیت و عملکرد مالی واحد گزارشگر تهیه می‌شود.

هدف‌ از تدوین این‌ مجموعه، تجویز مبنایی‌ برای‌ ارائه‌ صورت‌های‌ مالی‌ ویژه دانشگاه های علوم پزشکی به منظور حصول‌ اطمینان‌ از قابلیت‌ مقایسه‌ با صورت‌های‌ مالی‌ دوره‌های‌ قبل‌ آن‌ دانشگاه و با صورت‌های‌ مالی‌ سایر دانشگاه های علوم پزشکی می‌باشد. برای‌ دستیابی‌ به‌ این‌ هدف‌، در این‌ مجموعه ملاحظات‌ کلی‌ درخصوص‌ نحوه‌ ارائه‌ صورت‌های‌ مالی‌، حداقل‌ الزامات‌ درخصوص‌ محتوای‌ صورت‌های‌ مالی‌ و مطالبی درباره‌ مسائل جانبی تهیه و توزیع صورت‌های مالی ارائه‌ شده‌ است‌.

نسبتهای اهرم مالی یا سرمایه گذاری   (Capitalization Ratios):
 

 نسبتهایی که نشان دهنده توانایی شرکت برای بازپرداخت بدهیهای بلند مدت و کوتاه مدت است.
نسبت آنی (Quick Ratio):  

از تقسیم داراییهای جاری منهای موجودیها بر بدهیهای جاری بدست می آید.

این نسبت توانایی انجام تعهدات کوتاه مدت، با استفاده از داراییهای با نقدینگی بسیار زیاد را اندازه گیری می کند. زیرا در مقایسه با سایر داراییهای جاری، از نقدینگی کمتری برخوردارند.

   این نسبت با متوسط صنعت مقایسه می شود تا تجزیه و تحلیل شودنسبت جاری

از تقسیم داراییهای جاری بر بدهیهای جاری بدست می آید.

هر چقدر این نسبت بزرگتر باشد، قدرت بازپرداخت بدهی جاری افزایش می یابد و طلبکاران با اطمینان خاطر بیشتر وام یا خدمات یا کالا در اختیار شرکت قرار خواهند داد. نسبت جاری به تنهایی ملاک تحلیل قرار نمی گیرد و نسبت مزبور همیشه با نسبت آنی مورد  تجزیه و تحلیل قرار می گیرد.

روش‌های تجزیه و تحلیل

    1. تجزیه و تحلیل درونیInternal Analysis): که شمال مقایسه اقلام مندرج در یک صورتحساب با یکدیگر است.
    4. تجزیه و تحلیل خطرRisk Analysis): )که شامل سنجش خطراتی که سرمایه گذاری موسسه با آن مواجه است، می باشد.

.2تجزیه و تحلیل مقایسه ای Comparative Analysis): که شامل مقایسه اقلام مندرج در صورتحسابهای چند دوره با یکدیگر است.

.3تجزیه و تحلیل سرمایه در گردشWorking Capital Analysis):) که شامل شناسایی عوامل موثر در تغییرات وضعیت مالی و کاهش و افزایش پول مورد نیاز موسسه است.

 

بنابراین نسبتهای زیر برای تجزیه و تحلیل صورتهای مالی از نوع روش تجزیه و تحلیل درونی هستند.

 

 

دانلود فایل