پاورپوینت روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی

دانلود فایل

پاورپوینت روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی

1550922624 5739 - پاورپوینت  روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل : پاورپوینت روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی.ppt( قابل ویرایش و آماده ارائه ) تعداد اسلاید 28 اسلاید قسمتی از متن .ppt : روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی ):Thawing تعریف انجماد زدائی( افزایش درجه حرارت فرآورده به بالاتر از نقطه انجماد بطوریکه محصول به حالت قبل از انجماد برگشته و قابلیت پخت یا مصرف پیدا کند. دراین رابطه درجه حرارت یک محصول باید به حدود 1-درجه سانتی گراد برسد خصوصیات یک انجمادزائی مناسب 1-سریع باشد: -کمتردرمعرض درجه حرارت بالا قرارمی گیردو فساد پذیری کمتر میشود ! 2-بلافاصله پس از خارج شدن فرآورده از سردخانه ودرحداقل