پاورپوینت رب گوجه فرنگی

دانلود فایل

توضیحات:
فایل پاورپوینت رب گوجه فرنگی ، در حجم 46 اسلاید قابل ویرایش.

بخشی از متن:
رب گوجه فرنگی عصاره غنی شده میوه بوته گوجه فرنگی بنام ycopericeum Esciuien Tum از خانواده soianaceae می باشد .
رنگ رب گوجه فرنگی باید رنگ گوجه فرنگی رسیده را داشته باشد و طعم باید دارای طعم مخصوص به خود بوده و عاری از هر گونه طعم سوختگی ، تلخی و یا هر گونه طعم خارجی باشد . مواد جامد محلول در آب کنسرو رب گوجه بعد از کم کردن نمک نباید از 35 % کمتر باشد .
مقدار نمک طعام در رب گوجه فرنگی ( برحسب درصد وزن کلر ور سدیم ) نباید از 3 گرم درصد تجاوز نماید .
میزان کپک در کنسرو رب گوجه فرنگی نباید بیش از 45 درصد نمونه های آزمایش شده مثبت باشد .
علاوه بر ویژگی های فوق عوامل دیگری هستند که نبایستی در رب ظاهر شوند . در کنسرو رب گوجه فرنگی هیچ حشره ای ( تخم ، لارو ، شفیره ، قطعاتی از بدن حشره ) که با چشم غیر مسلح قابل تشخیص باشد نباید وجود داشته باشد . لکه های سیاه رنگ قابل رویت با چشم غیر مسلح در رب نیز ازعوامل ناپذیرفتنی هستند و کنسرو رب گوجه فرنگی بایستی عاری از شن و خاک و حتی المقدور عاری از دانه و پوست باشد .
و…

فهرست مطالب:
رب گوجه فرنگی
ویژگیهای فیزیکی ، شیمیایی و میکروبی
خطرات احتمالی فیزیکی ، شیمیایی و میکروبی
محصول تولیدی طرح
کاربرد محصول
استاندارد های رب گوجه فرنگی
تکنولوژِی
مطالعات مربوط به مواد اولیه مورد مصرف در کارخانه
مواد مورد استفاده برای بسته بندی
دستگاه ها
میکروبیولوژِی
هردل

این فایل با فرمت پاورپوینت در 46 اسلاید قابل ویرایش تهیه شده است.

دانلود فایل