پاورپوینت دموکراسی صنعتی چیست

دانلود فایل

پاورپوینت دموکراسی صنعتی چیست

 

پاورپوینت دموکراسی صنعتی چیست شامل 38 اسلاید زیبا که با جدیدترین نسخه پاورپوینت طراحی شده و قابل ویرایش می باشد . همچنین به راحتی می توان قالب آن را به مورد دلخواه تغییر داد و در تهیه آن کلیه اصول نگارشی، املایی و چیدمان و جمله بندی رعایت گردیده است. این پاورپوینت برای دانشجویان علوم اجتماعی و سایر دانشجویان مرتبط کاربرد دارد. در ادامه ابتدا بخشی از متن این پاورپوینت را برای شما آورده ایم ، سپس فهرست مطالب و در انتها تصویری از پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید جزئیات آن را مشاهده کنید و در صورت تمایل در ادامه مطلب آن را دانلود نمایید .

 

مقدمه

این مفهوم بیانگر فکر و عمل همکاری و تعاون میان سرمایه و کار برای برگرداندن مشترک کارگاه‌ها و فعالیت‌های اقتصادی است. در دموکراسی صنعتی هدف فایق ‌آمدن بر تقسیم کار اجتماعی، یعنی فایق آمدن بر تفاوت‌های سلسله‌مراتبی در فرآیند تولید است. به معنای کلی‌تر، دموکراسی صنعتی را باید به فرآیند کلی مشارکت و دموکراتیک‌کردن جامعه ربط داد (Lauck, 1926). این اصطلاح را باید به «دموکراسی اقتصادی» نیز ربط دهیم؛ البته گاهی این دو را مترادف یکدیگر می‌گیرند.

مفهوم دموکراسی صنعتی به زمان سوسیالیست‌های اولیه یا تخیلی در آغاز سده‌ی نوزدهم باز می‌کردد و مشهورترین مبلّغ آن رابرت اوئن بود که در 1800 در نیولانارک اسکاتلند یک اجتماع صنعتی را پایه‌گذاری کرد (Owen, 1812-16). این مفهوم زاده‌ی جوامع صنعتی است که تقسیم‌بندی مدرن سرمایه و کار و طبقه‌ی مزدبگیران را به وجود آورده‌اند. از همان آغاز پیدایش جامعه‌ی صنعتی در مکتب تفکر اجتماعی سعی می‌شد بر تعارض‌ها و مصایب همراه با نوپایی این جامعه غلبه کنند. مکتب اول به متفکران و فعالان اومانیست، متدین و بشردوست مربوط می‌شود که سعی داشتند پرولتاریا را با هدف پیشگیری از انقلاب‌ها و قیام‌ها در جامعه ادغام کنند. هر دو کلیسای پروتستان و کاتولیک، بحث و جدل‌ها و فعالیت‌های فراوانی به راه انداختند. در آلمان، آدولف کولپینگ که کشیشی کاتولیک بود، در نیمه‌ی دوم سده‌ی نوزدهم جنبش اجتماعی وسیعی به وجود آورد که موجب صدور فرمان اصلاحات اجتماعی از طرف پاپ لئوی سیزدهم در 1981 شد. مکتب دوم به جنبش کارگران و جلوه‌های مختلف آن همچون سوسیالسم، سندیکالیسم و اتحادیه‌های کارگری مربوط می‌شود. در این‌جا دموکراسی صنعتی را می‌توان بخشی از فرآیندی دانست که از بیگانگی به مشارکت و از مشارکت به خویش‌فرمایی می‌رسد. نهضت تعاون شکل خاصی از دموکراسی صنعتی است به شرطی که شامل تعاونی‌های تولیدی نیز بشود.

و …

فهرست مطالب

مقدمه
چانه‌زنی جمعی
نمایندگان اتحادیه‌ی کارگران
مالکیت کارگران
سوسیالیسم صنفی
تصمیم‌گیری مشترک
کنترل کارگران
خودگردانی
پایان

 

عنوان : دموکراسی صنعتی چیست

فرمت : پاورپوینت

حجم : 332 کیلوبایت

تعداد صفحات : 38

پیش نمایش تمام صفحات پاورپوینت

ykm6 3ودموکراسی صنعتی چیست - پاورپوینت دموکراسی صنعتی چیست

دانلود فایل