پاورپوینت خط تهیه مربا هویج

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل : پاورپوینت خط تهیه مربا هویج.ppt( قابل ویرایش و آماده ارائه ) تعداد اسلاید 12 اسلاید قسمتی از متن .ppt : تهیه مربا، مارمالاد و ژله از دیرباز به عنوان نوعی روش نگهداری محصولات میوه مرسوم بوده است. مربا فراوردهای است که از میوه کامل سالم یا از قطعات میوه طی فرآیند پخت با افزودن مقداری آب و قند به دست میآید. اساس تهیه مربا تشکیل ژل پکتین است. پکتین کربوهیدرات محلول در آبی است که در دیوارههای سلولی یاختههای گیاهی یافت میشود. از لحاظ شیمیایی پکتین پلیمری است که از به هم پیوستن مولکولهای اسید گالاکتوزوئیک تشکیل شده که شکل اولیه آن در بافتهای گیاهی به صورت