پاورپوینت تدابیر خوردن و آشامیدن

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت مدارس نوع فایل : .ppt( قابل ویرایش و آماده ارائه ) تعداد صفحه 82 صفحه قسمتی از متن .ppt : Dr.Choopani * کُلوُا و اشرَبوُا و لا تُسرِفُوا تدابیر خوردن و آشامیدن 1- تأثیر به ماده (انواع غذا) 2- تأثیر به کیفیت (انواع ادویه) 3- تأثیر به خاصیت (سم یا پادزهر) 1- غذای مطلق (زرده تخم مرغ، گوشت لطیف، گندم) 2- دوای مطلق (دارچین و زنجبیل، فلفل) 3- غذای دوایی (کاهو، کدو، انگور) 4- دوای غذایی (سیر، توت، خرما) 5- ذوالخاصیه (پادزهر یا سم) روغن گاو، سیب، جدوار افیون، سم مارها 1- صالح الکیموس و فاسد الکیموس 2- لطیف و کثیف 3- کثیر