پاورپوینت تحلیل و آنالیز مناطق فرونشست زمین با استفاده از تکنیک تداخل سنجی راداری

دانلود فایل

پاورپوینت تحلیل و آنالیز مناطق فرونشست زمین با استفاده از تکنیک تداخل سنجی راداری ، در حجم 25 اسلاید قابل ویرایش ، همراه با فایل ورد 21 صفحه ای همین فایل بصورت مقاله.

 

بخشی از متن:
فرونشست زمین در اثر استخراج بی رویه منابع زیر زمینی همچون آب ، نفت و گاز یکی از رویدادهایی است که در ایران به وفور مشاهده شده است . این پدیده در صورت عدم مدیریت صحیح ، می تواند خسارات جبران ناپذیری را برای مناطق دچار این پدیده ایجاد کند . شناسایی مناطق فرونشست و برآورد نرخ آن مسلما نقش بسزایی در مدیریت وکنترل این پدیده خواهد داشت . امروزه،تداخل سنجی راداری ، به عنوان تکنیکی که جابجایی سطح زمین را با دقت و توان تفکیک بالا برآورد می کند، ابزار متداولی برای بررسی تغییر شکل سطحی زمین در اثر عوامل مختلف ، از جمله فرونشست زمین می باشد.
در این مطالعه به بررسی برخی از فرونشست های زمین ناشی از استخراج بی رویه منابع زیر زمینی و زلزله با استفاده از روش تداخل سنجی راداری پرداخته شده است.
فرونشست حرکت سطح زمین به سمت پایین نسبت به یک دیتوم مانند سطح در یا می باشد . این تغییر ارتفاع می تواند در اثر فعالیتهای انسانی مانند تونل سازی ، معدن کاوی ،استخراج آبهای زیر زمینی ، استخراج نفت وگازهای طبیعی و … باشد .از دیگر دلایل فرونشست می تواند فعالیت گسلها باشد.استخراج بی رویه آبهای زیر زمینی یکی از دلایل عمده فرونشست در ایران می باشد.
زلزله پدیده ای دینامیک است و معمولاً در اثر جابه جایی پوسته زمین وتغییر میدان شیمیایی و فیزیکی در مرکز زلزله رخ می دهد. در هنگام زلزله، در اثر پد یده شکست بین منبع و محیط اطراف انتقال انرژی صورت می گیرد.
این نوع تغییرات ممکن است اثرات فیزیکی و شیمیایی گوناگونی روی سطح زمین قبل از زلزله و یا در طول آن تولید کند و این امکان پیش بینی و مطالعه زلزله را بااستفاده از فن سنجش از دور، فراهم می کند.
تکنیک تداخل سنجی راداری، در دهه اخیر تکنیک متداولی برای اندازه گیری تغییرات سطح زمین گردیده است. پوشش سراسری و قدرت تفکیک مکانی بالای تصاویر راداری و دقت قابل قبول این روش، این تکنیک را به عنوان ابزار نیرومندی برای مطالعه پدیده های مختلف زمین شناسی همچون پدید ه های ژئوفیزیکی ، زلزله ، نشست ، زمین لغزش و …مطرح کرده است.
روش تداخل سنجی راداری دیفرانسیلی را نخستین بار گابرئیل و همکاران در 1989 با استفاده از 3 تصویر مورد استفاده قرار دادند . طبق نظر گابرئیل در تداخل سنجی راداری دیفرانسیلی می توان به دقت 1 سانتی متر و حتی بهتر رسید .
یکی از محدویت های تکنیک تداخل سنجی راداری، امکان اندازه گیری جا به جایی تنها در راستای خط دید ماهواره، می باشد. بدین منظور، تلاش هایی در جهت استخراج میدان جا به جایی سه بعدی از تصاویر راداری صورت پذیرفت.
مکان یابى و اندازه گیرى میزان فرونشست می تواند نقش موثری در مدیریت این پدیده و مدلسازی آن به منظور پیش بینی ایفا نماید.
و…

فهرست مطالب:
چکیده
مقدمه
روش های اندازه گیری فرونشست
مناطق مورد مطالعه
نتیجه گیری کلی
مروری بر منابع

این فایل با فرمت پاورپوینت در 25 اسلاید قابل ویرایش با کیفیت و افکت مناسب جهت ارائه های کلاسی تهیه شده است.

این فایل از ادغام چندین مقاله مرتبط با موضوع فرونشست تهیه شده است و بصورت یک فایل WORD مقاله ایی و یک فایل پاورپوینت ارائه ایی آماده شده است.

دانلود فایل