پاورپوینت با موضوع کاربرد امولسیفایر

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل : پاورپوینت با موضوع کاربرد امولسیفایر.pptx( قابل ویرایش و آماده ارائه ) تعداد اسلاید 13 اسلاید قسمتی از متن .pptx : پروژه کارشناسی مهندسی علوم و صنایع غذایی مقدمه: امولسیون های غذایی از دیر باز و حتی قبل از زمانی که انسان شروع به فرآوری واد غذایی کند وجود داشته اند به عنوان مثال شیر یک امولسیون/ کلوئید طبیعی است که در آن یک قطره چربی توسط غشای گلبول چربی احاطه و پایدار شده است کره و بعضی از سس های ابتدایی اولین مواد غذایی بودند که برای بهبود طعم و کمک به فرآیند پخت مورد استفده قرار گرفتند امولسیون کننده های طبیعی مانند پروتئین