پاورپوینت آشنایی با گروه های فشار
پاورپوینت آشنایی با گروه های فشار شامل 29 اسلاید زیبا که با جدیدترین نسخه پاورپوینت طراحی شده و قابل ویرایش می باشد . همچنین به راحتی می توان قالب آن را به مورد دلخواه تغییر داد و در تهیه آن کلیه اصول نگارشی، املایی و چیدمان و جمله بندی رعایت گردیده است. این پاورپوینت برای دانشجویان علوم اجتماعی و سایر دانشجویان مرتبط کاربرد دارد. در ادامه ابتدا بخشی از متن این پاورپوینت را برای شما آورده ایم ، سپس فهرست مطالب و در انتها تصویری از پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید جزئیات آن را مشاهده کنید و در صورت تمایل در ادامه مطلب آن را دانلود نمایید .
مقدمه
گروههای فشار را میتوان ترکیبی از اشخاص تعریف کرد؛ که دیدگاهها و منافع مشترک دارند و برای رسیدن به هدفهای خود بر دیگران، اعمال فشار میکنند. «فشار عملی است که شخصی با سعی در تحت تأثیر قرار دادن دیگری از طریق اعمال زور، به انجام میرساند. زمانی گروهی را دارای فشار یا ذینفوذ میخوانند که بطور منظم دست به اعمال نفوذهای گوناگون در جهت وارد کردن فشارهای اخلاقی بر روی نیروها یا گروههای گوناگون بزند»
مفهوم گروه فشار از مفاهیم جدیدی است که مختص جوامع صنعتی و جدید است و منشأ امریکایی دارد. این اصطلاح نخستین بار در اواخر دهه 1920 توسط روزنامهنگاران ایالات متحده به کار گرفته شد. هدف گروههای فشار به زانو درآوردن سیاست دولتها یا سازمانهای بینالمللی برای نیل به منافع یا ترویج گرایشهای ویژه است.
در کاربرد اصطلاح گروه فشار 2 نوع تعبیر وجود دارد؛ برخی گروه فشار را تشکیلاتی میدانند، که برای تحت فشار قرار دادن مقامات رسمی حکومتی به وجود میآید، تا در تصمیماتشان، منافع اعضای گروه فشار را در نظر بگیرند. برخی دیگر معتقدند گروه فشار وسیلهای است در دست طبقات حاکم، در جهت مسخ مردم که میتوانند دگرگونیهایی بر عقاید مردم از راههای غیر مستقیم و به کمک وسایل گوناگون از جمله تصویر و زبان و خط و غیره، ایجاد کنند. برانگیختگی عواطف عمومی و مهیا ساختن مردم برای پذیرش عقایدی معین از اهداف گروههای فشار حاکم است.
در حالتی که گروه فشار به مقامات حاکم نسبت داده میشود، این گروه همواره با شیوههای مختلف میکوشد تا عقاید عمومی را با مقاصد خود، موافق گردانند و یا عقاید مطلوب خود را بر عامه جامعه تحمیل کنند. به عبارت دیگر گروه فشار متشکل از افرادی است که دارای منفعت مشترکی هستند و میخواهند از آن دفاع کنند. برخی متفکرین معتقدند، گروههای فشار همان گروههای ذینفوذ هستند که در جامعه حضور عینی ندارند؛ ولی به وسیله دخالتها و اعمال نفوذها به طور نامرئی، به شکل مثبت یا منفی، روند امور اجتماعی را به دلخواه خود به حرکت درمیآورند. چنین گروههایی در همه سطوح جامعه نفوذ دارند در مجالس قانونگذاری، در هیأت حاکمه، در اتحادیهها و شوراهای شهر و …
و …
فهرست مطالب
مقدمه
تمایز گروههای فشار از هم
تدابیر گروه فشار
انواع گروه فشار
پایان
عنوان : آشنایی با گروه های فشار
فرمت : پاورپوینت
حجم : 436 کیلوبایت
تعداد صفحات : 29
پیش نمایش تمام صفحات پاورپوینت