مقاله کاربرد استخراج با سیال فوق بحرانی در صنایع غذایی

دانلود فایل

مقاله کاربرد استخراج با سیال فوق بحرانی در صنایع غذایی

1570558792 4862 - مقاله كاربرد استخراج با سيال فوق بحراني در صنايع غذايي

دانلود فایل کاربرد استخراج با سیال فوق بحرانی در صنایع غذایی 86 صفحه با فرمت WORD مقدمه استخراج با حلال یکی از قدیمی‌ترین روش‌های جداسازی بوده و بدون شک تاریخ استفاده از آن به قبل از میلاد برمی‌گردد. علم استخراج با حلال در طی مدت زمان طولانی، توسعه یافته است و بیشترین پیشرفت در مورد حلالها و سیالهای مورد استفاده در فرآیندهای استخراج بوده است. روش‌های استخراجی نظیر، سونیکیشن، سوکسله، استخراج با فاز جامد و استخراج مایع-مایع که مدتها پیش ابداع شده‌اند امروزه نیز به همان صورت قبلی جهت تهیه نمونه بکار می‌روند. بعلاوه، روش‌های استخراج با حلالهای مایع نظیر سوکسله دارای محدودیت‌های مختلفی همچون آلودگی محیط زیست بدلیل وجود حلالهای دورریز، بازگیری ناقص نمونه‌ها، وقت گیر بودن فرآیند، مصرف زیاد