مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی توجهات مربوط به ریسک مزیت یک فرمولاسیون جدید بیسکویت بر پایه گندم غنی شده با مقادیر مختلفی از آرد چیا

- مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی توجهات مربوط به ریسک مزیت یک فرمولاسیون جدید بیسکویت بر پایه گندم غنی شده با مقادیر مختلفی از آرد چیا

مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی توجهات مربوط به ریسک مزیت یک فرمولاسیون جدید بیسکویت بر پایه گندم غنی شده با مقادیر مختلفی از آرد چیا

مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی

عنوان انگلیسی:

Risk/benefit considerations of a new formulation of wheat-based biscuit supplemented with different amounts of chia flour

عنوان فارسی:

توجهات مربوط به ریسک مزیت یک فرمولاسیون جدید بیسکویت بر پایه گندم غنی شده با مقادیر مختلفی از آرد چیا

چکیده:  

تلفیق چیت (سالویا هیسپانیکا L) در فرمولاسیون غذاهای خاص ممکن است به طور خاصی از دیدگاه تغذیه ای و سلامت مطلوب باشد. تاثیر افزودن آرد چیا به خاطر خواص تغذیه ای و آلاینده های فرایند در بیسکویت های مبتنی بر آرد گندم مورد تحقیق و بررسی قرار گرفته بود. درصد بالاتری از آرد چیا در این فرمول، قابلیت آنتی اکسیدانی، ترکیبات فنولیکی، پروتئین، فیبر و مقدار اسیدهای چرب را افزایش داد که منجر به تولید یک محصول مغذی شد. با این وجود، سطوح آلاینده فرایند در زمانی که چیا به 0 تا 20% از وزن کلی افزوده شده بود، نیز افزایش یافته و…

تعداد صفحات انگلیسی: 8

تعداد صفحات فارسی: 19

سال مقاله: 2016

فرمت فایل: Pdf انگلیسی+ Word فارسی

برای دانلود کلیک کنید