محصولات لبنی شیر پاستوریزه پگاه محصولات غذایی رب گوجه فرنگی جام شهد توس و کمپوت گیلاس شهد سازان
محصولات لبنی شیر پاستوریزه پگاه محصولات غذایی رب گوجه فرنگی جام شهد توس و کمپوت گیلاس شهد سازان مهندسی صنایع غذایی گرایش تکنولوژی صنایع کمپوت و کنسروسازی همان طور که می دانید بهترین راه برای گرفتن ایده و یافتن موضوع پژوهش مطالعه تحقیق های سایر افراد هست که علاوه بر یادگیری ساختار یک پژوهش به شما در جهت انتخاب موضوع کمک شایانی می کند. هدف از قرار دادن این پژوهش نیز همین است. فرمت : word تعداد صفحات : 75 مقدمه : انسان از دیر باز ارزش غذایی شیر و نقش آن را در تغذیه شناخته ودر این زمینه تاکنون مقالات وکتاب های زیادی نیز نوشته است. اما می دانیم که شیر با داشتن ویژگی ها وصفات ممتاز غذایی،به سرعت در