مبانی نظری در زمینه فرایند و پروسه سیستماتیک محصول زعفران

دانلود فایل

مبانی نظری در زمینه فرایند و پروسه سیستماتیک محصول زعفران

1582031625 8524 - مباني نظري در زمينه فرايند و پروسه سيستماتيك محصول زعفران

توضیحات : مبانی نظری در زمینه فرایند و پروسه سیستماتیک محصول زعفران در 134 صفحه در قالب Word قابل ویرایش. فهرست مطالب و بخشی از متن : مبانی نظری در زمینه فرایند و پروسه سیستماتیک محصول زعفران فهرست مطالب صفحه و فصل دوم 21 مقدمه 22 1-2 – بررسی پروسه سیستماتیک محصول زعفران 24 1- . بررسی نهاده های تولید 26 1-2 بررسی نهاده های تولید در سال اول 27 1-1- . عامل بنه یا پیاز زعفران 28 1-2 2-1- . عامل زمین 32 1-2 3-1- . عامل اقلیم 35 1-2 1- . آفتاب یا نور 36 3-1- 1-2 2- . بارندگی(برف و باران)