دانلود کنترل هزینه در هتل ( غذا و نوشابه)

- دانلود كنترل هزينه در هتل ( غذا و نوشابه)

دانلود کنترل هزینه در هتل ( غذا و نوشابه)

این جزوء در یک فایل 36 صفحه بصورت pdf  و jpg تهیه و ارایه گردیده است

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cost control : اهداف خاص کنترل غذا و نوشابه به شرح ذیل خلاصه می شود .

 

 

 

 

*کنترل گردشگر یا عملیات جاری بطور روزانه و هفتگی

* پیروی از استانداردهای عملیاتی – بازده ها – اندازه های پورسیون و هزینه های پورسیون

* کنترل درآمد ، فروش کل ،‌میانگین خرید مشتری و فروش بر حسب هر میزان

* حصول اطمینان از سوددهی مطلوب و رضایت بخش ،‌محاسبه سود نا خلص بر طبق گردشگر رستوران

* جلوگیری از اصراف

* جلوگیری از کارهای خلاف و فریبکارانه

* بایگانی غذا و نوشابه

………………………

 

 

 

 

برای دانلود کلیک کنید