تحقیق کنسرو خیارشور
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : مقاله و تحقیق نوع فایل : .doc( قابل ویرایش و آماده ارائه ) تعداد صفحه 14 صفحه قسمتی از متن .doc : کنسرو خیارشور: خیار از خانواده کدوئیان و خیارشور در واقع یکی از فرآورده های تخمیری است که تهیه آن شامل دو مرحله شور کردن و تخمیر است. مرحله اول اضافه کردن نمک برای متوقف کردن تعداد زیادی از میکروبهای ناخواسته و همچنین دادن طعم مطلوب به محصول است و مرحله دوم تخمیر اسیدلاکتیک می باشد که توسط گروههایی از باکتریهای اسیداستیک که به طور طبیعی در خیار وجود دارند و یا همراه مقدار کمی سرکه طبیعی به آن اضافه می گردند و یا به صورت سوسپانسیون سوش