تحقیق روش صنعتی تولید لواشک وآلوچه فرآوری شده
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : مقاله و تحقیق نوع فایل : .doc( قابل ویرایش و آماده ارائه ) تعداد صفحه 66 صفحه قسمتی از متن .doc : روش صنعتی تولید لواشک وآلوچه فرآوری شده پیش گفتار لواشک و آلوچه فرآورده هایی هستند که از گوشت برخی انواع میوه پس از عملیات های جداسازی ، شستشو ، پخت….. و افزودن مواد اختیاری مجاز مانند نمک ، شکر و اسیدهای آلی تولید می گردند . این محصولات غالبا از میوه های درجه 2 ( که بازار پسندی کمتری دارند ) و میوه های مازاد در مصرف بازار تهیه می شوند . لواشک و آلوچه فرآوری شده از دیر باز به عنوان تنقلات مصرفی خانوارها ی