تحقیق درباره نقش مخمر در تولید مشروبات الکلی

دانلود فایل

تحقیق درباره نقش مخمر در تولید مشروبات الکلی

1576751519 2413 - تحقیق درباره نقش مخمر در توليد مشروبات الكلي

توضیحات: فایل تحقیق درباره نقش مخمر در تولید مشروبات الکلی دارای 14 صفحه در قالب word و قابل ویرایش. بخشی از متن : اگرچه تشخیص بین آبجو، شراب و نوشیدنی الکلی با سایر نوشابه‌های الکلی شناخته شده، به خوبی امکان‌پذیر است، اما؛ آنها در یک چیز با هم مشترکند. آنها همگی فراورده تخمیر بوسیله مخمرها؛ به میزان بیشتر «ساکارومایسس سرویزیه» و «ساکارومایسس آویوم» یا در مورد آبجوها، معمولاً «ساکارومایسس کارلزبورجینِزیز» هستند. مخمر چیست؟ مخمر‌ها، همانطور که می‌دانید، فاقد میسیلیوم می‌باشند. آنها قارچ‌های تک‌یاخته‌ای هستند که به صورت غیرجنسی توسط جوانه زدن یا شکافتن، تکثیر می‌گردند. ـ قارچ‌های تک‌سلولی میکروسکوپی دارای زندگی آزاد. ـ فاقد کلروفیل بوده و هتروتروف می‌باشند. ـ مشخص شده که دارای