بحران مالی و نظارت بین المللی بیمه
هیچ بحث دیگری در مورد بحران مالی که میتواند به عنوان اولین بحران مالی و اقتصادی جهانیسازی دیده شود وجود ندارد. آنچه که به عنوان بحران غیراصلی در بخش بانکداری آمریکا شروع شد، به سرعت به فروپاشی اعتباری گسترده تبدیل شد که کل بخش مالی و متعاقبا اقتصاد واقعی را تحت تاثیر قرار داد. پیشرفتهای بحران در حال تکامل، یک مکانیسم پیچیده و خودتقویتی را نشان میدهد که از طریق آن مشارکتکنندگان در صنعت خدمات مالی (بانکداری، اوراق بهادار و بیمه) را تحت تاثیر قرار میدهد. بیماری مالی به سادگی همانند یک آتش وحشی در سطح جهان گسترش مییابد و به نهادها و حوزههای متعددی حمله میکند که بسیاری از آنها برای چنین فاجعهای آماده نیستند. ماهیت جهانی و چندوجهی بحران، پرداختن به آن را بسیار مشکل میکند. بعد از ویرانی عظیم بخش مالی، به سرعت آشکار میشود که اقتصاد واقعی در سطح وسیع دیگر از این بحران خلاص نمیشود. هر چه بحران در مراحل مختلف پیشرفت میکند بسیاری از شرکتهای بزرگ در سراسر جهان در رکود عمیقی فرو میروند. افراد اندکی تصور میکنند که امور در این روش از کنترل خارج خواهد شد.
اثر شگرف بحران بیسابقه است و بخش بیمه و سیستم قانونگذاری مالی آن را با محدودیتهای خودش روبرو کرده است. رکود در سطح جهان، ضعفها و شکافهای متعددی در قوانین بیمه هم در سطح ملی و هم در سطح فراملی و نیز چالشهایی برای نظات مالی را آشکار کرد که اخیرا توجه سیاستگذاران، قانونگذاران و مشارکتکنندگان صنعت را به خود جلب کرده است. نمونههای متعدد عبارت است از: نظارت تکهتکه گروههای بیمه فعال در سطح بینالمللی، میزان ریسک سرایت بین بخشهای مختلف مالی، تخمین کمتر از حد و قیمتگذاری کمتر از حد ریسک (به ویژه ریسک نقدشوندگی)، اتکای بیش از حد به مدلهای ریاضی ریسک و رتبهبندیهای اعتباری، اثرات چرخهای رفتارهای حسابداری و قانونگذاری، انگیزه و ساختارهای نامناسب مدیریت ریسک و ترتیبات ضعیف برای مدیریت بحران بینمرزی.
عناوین
مقدمه
اصول اصلی برای اقدام بیشتر
مدل احتیاطی منسجم
رویکرد با نگاه رو به جلو
همگرایی قانونگذاری
همکاری بین مرزی
درگیربودن صنعت
نتیجه گیری
متن انگلیسی این مقاله، فصل دوم کتاب چشم اندازهای جهانی بیمه است که متن اصلی آن در 12 صفحه و متن ترجمه شده آن در 17 صفحه و در قالب ورد ارائه شده است.