انبار کردن محصولات زراعی و باغی
انبارکردن محصولات زراعتی یک اصل مهم وضروری برای نگهداری مواد غذای ورساندن غذای های متنوع باکفیت عالی برای استفاده بشرضروری است. بنابرین برای انبارکردن محصولات به منظوراستفاده درفصل های نامناسب سال ویا هنگام وقوع جنگ ها، خشکسالی ها، قحطی ها وبرای مقابله باگرسنگی از زمان های بسیارقدیم درجوامع انسانی معمول بوده است.اکنون طرزنگهداری محصولات درشهرها ودرمناطق مختلف روستای برحسب فرهنگ وشیوه های زنده گی شان متفاوت میباشد. چنانچه معمولادروقت انبارکردن محصولات شان برای محافظت ازموجودات ضرردهنده وهم چنان حشرات مضره وعوامل محیطی که باعث فاسد شدن مواد غذای آن ها می شد جای مناسبی را انتخاب می کردند تا ازشرفاسد شدن، مواد غذای شان درامان باشند تا اینکه انسان ها بتوانند موادغذای خود را نظر به ضرورت شان ازیک فصل به فصل دیگرانتقال دهند.بخاطریکه