پاورپوینت کامل و جامع با عنوان بررسی میوه و ساختار آن در 36 اسلاید
در گیاهشناسی به نهنج و تخمدان رسیده یک گیاه گلدار، میوه یا بَر میگویند. میوهها خود معمولاً تخم گونه خود را نیز در دل دارند.
هنگامی که در آشپزی بحث از میوه بهعنوان غذا میشود، این واژه معمولاً فقط به میوه گیاهانی گفته میشود که شیرین و گوشتدار هستند مانند آلو، سیب، پرتقال و… درحالیکه گروه بسیار زیادی از سبزیجات معمولی، مغزها و غلات، میوه گیاهان خود محسوب میشوند. میوههایی که معمولاً در آشپزی جزو میوهها به حساب نمیآیند عبارتاند از کدوها (مثل کدو و کدو حلوایی)، ذرت، سیب زمینی و فلفل سبز. اینها از نظر یک گیاهشناس میوه هستند اما عموماً در آشپزی جزو سبزیجات در نظر گرفته میشوند. گاهی نیز میوههای مربوط به آشپزی، از نظر گیاهشناسی جزو میوهها بهشمار نمیآیند؛ مانند ریواس که در آن فقط برگ شیرین دمبرگ قابل خوردن است. همچنین بعضی از ادویهها مانند فلفل شیرین و جوز هندی، میوه هستند.
فهرست مطالب:
تعریف میوه
انواع میوه در آشپزی
تبدیل تخمک به دانه
میوه کاذب
گرده افشانی
رشد و نمو میوه
پیرابر
سه گروه کلی برای میوه ها
میوه های یکپارچه
انواع میوه های خشک و یکپارچه
میوه های گوشتدار یکپارچه
میوه های فراهم
میوه های چند بخشی
ساختمان میوه رسیده
میوه های گوشتی
میوه های خشک
میوه های خشک ناشکوفا
میوه های خشک شکوفا
میوه های شفت
میوه های مرکب
انتشار دانه ها
و…