مبانی نظری و پیشینه تحقیق توسعه کارآفرینی روستایی
این فایل شامل مطالب زیر می باشد
فصل دوم ادبیات وپیشینه تحقیق.. 13
2-3-4- وﯾﮋﮔﯽﻫﺎی ﺷﺨﺼﯿﺘﯽ ﮐﺎرآﻓﺮﯾﻨﺎن.. 19
2-3-5- ﻃﺒﻘﻪ ﺑﻨﺪی ﻣﻬﺎرتﻫﺎی ﮐﺎر آﻓﺮﯾﻨﯽ.. 20
2-3-7- ﮐﺎرآﻓﺮﯾﻨﯽ و ﻣﺰﯾﺖ رﻗﺎﺑﺘﯽ.. 23
2-3-8- ﺗﻌﺮﯾﻒ اﺳﺘﺮاﺗﮋی و اﺳﺘﺮاﺗﮋﯾﻬﺎی ﻣﺮﺑﻮط ﺑﻪ ﮐﺎرآﻓﺮﯾﻨﯽ.. 24
2-3-9- ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت وﻋﻮاﻣﻞ ﻣﻮﺛﺮ ﺑﺮ ﻇﻬﻮرﮐﺎرآﻓﺮﯾﻨﺎن.. 24
2-4-1- ویژگیهای کارآفرینان روستایی.. 28
2-4-2- ﮐﺸﻮرﻫﺎی ﭘﯿﺸﺮو در ﮐﺎرآﻓﺮﯾﻨﯽ روﺳﺘﺎﯾی.. 29
2-4-3- ﭘﯿﺎﻣﺪﻫﺎی ﻋﺪم ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﮐﺎرآﻓﺮﯾﻨﯽ در ﻣﻨﺎﻃﻖ روﺳﺘﺎﯾﯽ: 30
2-4-4- چالشهای کارآفرینی روستایی در ایران.. 31
2-4-5- مهم ترین چالش های پیش روی کارآفرینی روستایی.. 32
2-4-6- عوامل مؤثر بر توسعه کارآفرینی روستایی.. 35
2-4-7- صنایع تبدیلی وتکمیلی کشاورزی.. 41
2-4-8- ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ﻫﺎی ﻓﺮآوری(ﺗﺒﺪﯾﻠﯽ و ﺗﮑﻤﯿﻠﯽ )ﻣﺤﺼﻮﻻت ﮐﺸﺎورزی.. 42
2-4-9- ﻃﺒﻘﻪ ﺑﻨﺪی ﺻﻨﺎﯾﻊ ﺗﺒﺪﯾﻠﯽ و ﺗﮑﻤﯿﻠﯽ.. 43
2-5- ﺻﻨﺎﯾﻊ روﺳﺘﺎﯾﯽ و ﭼﮕﻮﻧﮕﯽ اﺷﺘﻐﺎل زاﯾﯽ آن.. 44
2-6- ﭘﯿﻮﻧﺪ ﮐﺸﺎورزی ﺑﺎ ﺻﻨﺎﯾﻊ روﺳﺘﺎﯾﯽ؛ ﮔﺎﻣﯽ ﺑﺮای ﺗﻮﺳﻌﻪ روﺳﺘﺎﻫﺎ 46
2-6-1- چالش ها و موانع توسعه کارآفرینی در ضنایع تبدیلی وتکمیلی.. 49
2-6-2- اﻫﺪاف ﺗﺄﺳﯿﺲ ﮐﺎرﺧﺎﻧﻪ ﻫﺎی ﺻﻨﺎﯾﻊ ﺗﺒﺪﯾﻠﯽ.. 50
2-6-3- ﻣﺰﺍﻳﺎ ﻭ ﻣﻨﺎﻓﻊ ﺗﻮﺳﻌﻪ ﺻﻨﺎﻳﻊ ﺗﺒﺪﻳﻠﻲ.. 53
2-6-4- ﺑﺮرﺳﯽ ﻣﺸﮑﻼت ﺻﻨﺎﯾﻊ ﺗﺒﺪﯾلی.. 55
2-6-5- سابقه صنایع کوچک در کشور 56
2-6-6- علل توجه به صنایع روستایی.. 56
2-6-7- ﺿﺮورت ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﮐﺸﺎورزی در روﻧﺪ ﺗﻮﺳﻌﻪ ﺻﻨﻌﺘﯽ.. 57
2-7- وﯾﮋﮔﯿﻬﺎی ﻣﻨﻄﻘﻪ ﻣﻮرد ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ. 58
2-7-1- محصولات کشاورزی شهرستان سراوان.. 59
2-7-2- پیشینه تاریخی شهرستان سراوان.. 61
2-8- تحقیقات اﻧﺠﺎم ﮔﺮﻓﺘﻪ در داﺧﻞ ﮐﺸﻮر 62
2-9- ﺗﺤﻘﯿﻘﺎت اﻧﺠﺎم ﺷﺪه در ﺧﺎرج ازﮐﺸﻮر 69